Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 711 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marinefordu kastediyorsan, luffy kac kere dedi buyukbaba cekil diye.o idam sehpasina giderken karsinga cikti vede tek caresi ona vurmakti.tipki impel downdaki gibi
Garp Luffye saldırmayacaktı sadece görevinin bir bölümünü yerine getirmeye çalışıyordu. Neyse bun yeri burası değil ilgili bir konu olursa tartışırız. :rolleyes:

optimistic

Böyle dolu bir bölüm görmeyeli yıllar oluyor sanırım merakla bekliyorum :D

Konuyu başka yere kaydırdık ama :/

Doflamingo " Korsanlar şeytan , Denizciler melek mi ? ... "
Kimi Roger'a tapıyor , kimi hergün lanet okuyor.
Şimdi Roger iyi mi ? kötü mü ? buna nasıl karar vereceğiz ?

Luffy ve kardeşi bir korsan . Yani bir suçlu. Korsanlık o kadar iyi birşey ise herkes korsan olsun.
Kafasına göre gezsin tozsun , sağda solda kapışsın birbirlerini öldürsünler. Kazanan iyi kaybeden kötü olsun ?
Böyle bir durumda kime kötü kime iyi diyeceğiz :)

Animelerde iyi kötü kavramı karmaşık.
Mesela , Pokemon animesine bakalım. Pokemonlara arkadaşım diyenler ölümüne dövüştürüyor sonra canım bebeğim diye sarılıyorlar :D
Şimdi , Pokemon eğitmenleri kötü mü ?
Hocam sen arkadasi arkadasa saldirtan birisi ile nakamasi icin enies lobbyi alt ust eden kisiyle bir tutuyorsun.doflamingonun yaptiklari,kisiligi'karakteri belli iken tutmus doflamingonun kotu birisi olmadigini savunuyorsun:/karizmatiktir falan anlarimda nasil kotu bir karakter degil onu anlamadim.

Hocam sen arkadasi arkadasa saldirtan birisi ile nakamasi icin enies lobbyi alt ust eden kisiyle bir tutuyorsun.doflamingonun yaptiklari,kisiligi'karakteri belli iken tutmus doflamingonun kotu birisi olmadigini savunuyorsun:/karizmatiktir falan anlarimda nasil kotu bir karakter degil onu anlamadim.
Genel tartışmada veya özelden tartışalım bu konuyu :D
Konu dışı tartışmaya döndü.

Edit ; Akşama felan devam edelim :ehe:

Valla çok heyecanlandım merakla çıkmasını bekliyorum ve şunu da söylemeden geçmiyim Aokiji nerdesin bizimkilerin sana ihtiyacı var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık