ROGER 11 Haz 2013 #61 Hadi zoro nyse de law dof u yenemez gibisinme geliyor ama hadi hayırlısı az kaldi yarına
Soytarii26 11 Haz 2013 #63 kadir t. dedi ki: zoronun mevcut zekasıyla dofu yenebileceğini düşünmüyorum bende. Genişletmek için tıkla ... mevcut zeka?
kadir t. dedi ki: zoronun mevcut zekasıyla dofu yenebileceğini düşünmüyorum bende. Genişletmek için tıkla ... mevcut zeka?
Ejder Nefesi 11 Haz 2013 #65 Tartışma yaratacak konulara girmeyin bence Law Vs Luffy ve Law Vs Zoro için diyorum.Fan'lar arası tartışma her an çıkabilir.
Tartışma yaratacak konulara girmeyin bence Law Vs Luffy ve Law Vs Zoro için diyorum.Fan'lar arası tartışma her an çıkabilir.
Ejder Nefesi 11 Haz 2013 #67 SirAce dedi ki: Luffy stadyumu yıksın bi hele'de greenbite'de el atar aslan. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
SirAce dedi ki: Luffy stadyumu yıksın bi hele'de greenbite'de el atar aslan. Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Alex Louis Armstrong 11 Haz 2013 #69 Çok iyi cüceler inşallah tayfaya gelir birtanesi hatta meyveyide bunlar çalar
Veritas 11 Haz 2013 #70 Gümüş dedi ki: Çok sevimliler lan. Genişletmek için tıkla ... aynen ben hiç böyle beklemiyordum insanın kafsında gimli, hobbit tarzı şeyler geziyor hepsi chopper çıktı bunların
Gümüş dedi ki: Çok sevimliler lan. Genişletmek için tıkla ... aynen ben hiç böyle beklemiyordum insanın kafsında gimli, hobbit tarzı şeyler geziyor hepsi chopper çıktı bunların