Birde kral Usopp oluyormuş.Usopp'un bütün yalanları gerçek oluyor tek tek. Oda belki de seriyi onla özetlemiştir

Birde kral Usopp oluyormuş.Usopp'un bütün yalanları gerçek oluyor tek tek. Oda belki de seriyi onla özetlemiştir
ben mangada vardı diye hatırlıyorum bide law room içinde bişey ısınlayamıyor sadece yer degişitiyor o kadar büyük bir room yapamamz bence zaten smokerı pek zorlanmadan yendi bide onu yaparsa amiral seviyesini asmış derim law için.bide law bilerek smoker a gidecegi yeri söyledi böylece dofla denizciler ugrasırken kendisi yorulmadan ayrılabilicek adadan tabi işin içinde luffy olunca işler planladıgı gibi gitmez benceAnimede Law'ın Chopper'la birlikte CC'nin üsse giderlerken yaptığı ışınlanma tekniği animatör uydurması mıydı yoksa mangada da var mıydı? Ben yoktu diye hatırlıyorum ama eğer varsa Law'ın geri dönüş için gücünü saklaması bu yüzden olabilir. Devasa room'lar yaparak büyük mesafeleri bir anda katedebilirler. Olay yerinden topuklamak için çok güzel bir teknik.
Bu sahneyi mi diyorsun?Animede Law'ın Chopper'la birlikte CC'nin üsse giderlerken yaptığı ışınlanma tekniği animatör uydurması mıydı yoksa mangada da var mıydı? Ben yoktu diye hatırlıyorum ama eğer varsa Law'ın geri dönüş için gücünü saklaması bu yüzden olabilir. Devasa room'lar yaparak büyük mesafeleri bir anda katedebilirler. Olay yerinden topuklamak için çok güzel bir teknik.
Deme öyle düşüncesi bile korkuttu beni ahahahahaBirde kral Usopp oluyormuş.![]()
Usopp'un bütün yalanları gerçek oluyor tek tek. Oda belki de seriyi onla özetlemiştir
Tüm yalanları gerçekleşti. Yalan denilirse tabi maşallah...Usopp'un Gerçek Yalanları
Usopp benim için çok değerli bir karakter olmakla birlikte biliyorum ki pek çoğunuz sevmiyorsunuz (Usopp ölsün diyen bile oldu. Allah gecinden versin). Belki Usopp'un yalanlarının serinin gidişatıyla ilgili ne derece büyük ipuçları içerdiğini görünce fikriniz değişiverir. İşte size örnekleri.
![]()
![]()
Buraya kadarki "yalanlar" gerçekleşmiş olanlar. Bir de şu yalanlar var ki serinin geleceği bunlara bağlı olabilir. Uzaylılar ve cücelere de yerimiz var öyle değil mi?![]()
![]()