Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
law drake ve kid yeni dünyaya gidebildi. bizimkiler gidemedi. onların karşısına amiral çıkmadı falan deme. adamlar girdiler ve hayatta kaldılar. luffy ise hayatta kalamayacağını anlayınca girişi 2 yıl geciktirdi. yemedi tayfayı toplayıp hemen girmek. 2 yıllık eğitim ancak bir alt yapıdır. c.c yi yenemeyen hala bir schi gücünde olan luffynin bir amiralle karşılaşınca iman kuvveti ile şu an yeneceğini mi düşünüyorsun.C.C'den gördük. sence bir amiral hodye kaç kere vururdu?
abi Luffy şuan Schibukai seviyesi adamlara tek atıyor. [ biraz abartı ama öyle ]

Neredenmi çıktı bu şimdi benzetme Hordy ve Jinbei'yi attıkları su topu ile kıyasla tabi Jinbei daha deneyimli Fishman karate felan ama dayanıklılık olarak Hordy daha güçlüydü orası kesin ve Luffy bu adama Su altında bir Jet Hawk attı ve işi bitti resmen G3 Gatalingde yaması oldu tabi

Yine aynen CC'yi öldürme değil yakalama peşindeydi bu yüzden çok uzun sürdü tabi Luffy'nin saflığıda var ama Magnumu bir yedi 3K öteye uçtu ki [ Ben halen Law'ın dağı kesmesi konusunda daha büyük iş başardığını düşünüyorum ]

Eskiye göre kıyaslarsak
Crocoyu 3 kez ölümden dönerek 1 gün'de anca yendi
Luccy'i yine aynen 1 gün gibi bir sürede yendi ama öldü desek yeri
Moria gibi tek atabiliceği bir adamı bile 1 günde yendi ve az daha gene ölüyordu

Ama şu saat'den sonra Schibukai seviyesini aşmış olması gerek aşmalı yani yoksa eğitim boşa gider. Hatta Zoro ve Sanji Schibukai seviyesi olması gerek ki ancak o zaman 4 yonkouyu karşısına alır.

He diyiceksinki daha yolu uzun aslında pekte uzun değil +1 Power Up daha yapmalı ama şu hali ile bile amiral ile dövüşebilmesi gerekli [ Not: Yener demiyorum tabi :D ]

Monkey :D Luffy

abi Luffy şuan Schibukai seviyesi adamlara tek atıyor. [ biraz abartı ama öyle ]

Neredenmi çıktı bu şimdi benzetme Hordy ve Jinbei'yi attıkları su topu ile kıyasla tabi Jinbei daha deneyimli Fishman karate felan ama dayanıklılık olarak Hordy daha güçlüydü orası kesin ve Luffy bu adama Su altında bir Jet Hawk attı ve işi bitti resmen G3 Gatalingde yaması oldu tabi

Yine aynen CC'yi öldürme değil yakalama peşindeydi bu yüzden çok uzun sürdü tabi Luffy'nin saflığıda var ama Magnumu bir yedi 3K öteye uçtu ki [ Ben halen Law'ın dağı kesmesi konusunda daha büyük iş başardığını düşünüyorum ]

Eskiye göre kıyaslarsak
Crocoyu 3 kez ölümden dönerek 1 gün'de anca yendi
Luccy'i yine aynen 1 gün gibi bir sürede yendi ama öldü desek yeri
Moria gibi tek atabiliceği bir adamı bile 1 günde yendi ve az daha gene ölüyordu

Ama şu saat'den sonra Schibukai seviyesini aşmış olması gerek aşmalı yani yoksa eğitim boşa gider. Hatta Zoro ve Sanji Schibukai seviyesi olması gerek ki ancak o zaman 4 yonkouyu karşısına alır.

He diyiceksinki daha yolu uzun aslında pekte uzun değil +1 Power Up daha yapmalı ama şu hali ile bile amiral ile dövüşebilmesi gerekli [ Not: Yener demiyorum tabi :D ]
+1 seri ivmeleniyor eğer hala grand line nın başındaki gibş bir gelişim süreci olursa seri sadece kendini tekrar eder balıkadam adası herkesin kalbinde yara ama adam hordy gibi genç en güçlü halinde eğitimli bir asker ve bir kutu hap içmiş bir balık adamı suyun altında tokatladı özellikle hordy nin o son haptan sonraki modu jinbei den de güçlüydü ayrıca meyvesi olan biri su altında anca o kadar dövüşürdü bende çok güçlü bir luffy göreceğiz diyorum cc olayı tipik luffy oynadı herifle sonra zaten attığı dayak ortada

luffy 2yıl önce bir amiralle 1vs1 e tutuşsa amiral luffyden kan alırdı luffy kaçamazdı bile. ama 2 yıllık egitimden sonra luffy çok rahat bir amirali tutabilicek güçte en azından ray san nasıl kizaruyu tuttu luffy leri harcamasını engelledi luffy de bir amirali o çekilde tutabilir aynı şekilde zorodanda buna yakın birşey bekliyorum. ha sonuç ne olur uzun bir savaşta amiral bizimkileri harcar hacamat eder ama zoro ve luffy birlikte girerse bir amirale bizimkiler harcar onu ... şuan buster call yapsalar tayfaya hiçbişey olmaz luffy ve zoro amirali alır (kaç gün sürer bilmem ) tayfada kalan 5 gemiyi tertemiz eder çıkarlar ordan.

Luffy bir amirali uzun süre tutabilecek seviyeye geldi he yenemeyebilir ancak tutarda ezilmez öylece. Yane beyazsakalın 3 kafa adamı olan ace jozu marco arasına koyarsanız luffyi sırıtmaz bence. Schibukai seviyesi çok farklı bir olay Mihawk var Lawı gördük buggy bile var. Ancak olay Yonkou ise yanındaki adamlarında çok kuvvetli olması gerekli. Zoro, Sanji ve Franky şuan 2 yıl önceki supernovalara rahat denkler. Ekstra olarak haki kullanabilmeleri. Sanjinin seviyesinin Vergo ile ölçebiliriz. Franky general modda 3. sınıf yancı adamları rahat pataklıyor. Önceden bunlarla adam adama eşleşirlerdi. Zoroda haki gördük ama adam akıllı bir düşman gelmedi daha kendisine. Bu arcta kendisini göstermesi gerekli. Luffyinin seviyesi şuan için burgess ile daha bir netleşicek bakalım. Diamantenin nası bişi çıkıcağınıda bilmiyoruz. Belki bu arcın kafa adamı bu herif olabilir. Baya bölündü arc. Elimizde kör kılıç ustası var. Wanolumu yada amiral mi çıkıcak bilmiyoruz. Dof ile law arasında geçicekler var çok ayrı bir konu zaten. Hedef kaidou olduğundan planın buna göre gideceğini düşünürsek konu yine çok farklı yerlere geçicektir. Wanolu arkadaşlarımız var oraya gidilip gidilmeyeceği net değil. Umarım oraya gidilir. Punk hazard olaylarını izleyenlerde gerilim arttı bu Dressrosaya yansıyacak mı birde o var. Vay arkadaş bir 100 bölüm bu arc gider. Valla işin iyi yanı okumaktanda sıkılmayız. Bu arada sanji o hatunu bulmuşken bırakmasın.

Diyorum New işler hızlandı iyice dallanıp budaklandırdı ODA Burgess felan en iyi kanıtı daha NW gireli 100 bölüm oldu olmadı 3 yonko'nun adamını gördük Shanks zaten Bugda görmeyiz pek

Yine ezik adamların laflarından örnek vericem ama Arenadaki savaşılar bu meyvenin öenmini iyi vurguluyorlar meyveyi alan prestij sahibi olacak çünkü yonko adamından tut schibukaisine 1.000 farklı ülkeden adam var. Eğer Luffy meyveyi alırsa büyük manşet olur.

Ödülleri görür gibiyim 600 700 800 900 :p

yorumlari ozetleyerek okuyorum ve gordugum kadariyla epey "luffy amiral seviyesinde" , "hayir degil" tartismasi baslamis. 1. Rayleigh 1 1/2 yilda egitimini tamamladi ve shabondy'e geri dondu. Bu demek oluyor ki 6ay boyunca luffy kendi basina egitim yapti. Size bir ornek : luffy G2,G3 hic egitim yapmadan ogrendi ve gelistirdi. ( Enies lobby ). Yani 6 ay boyunca orada surada kosusturmadi. Hordy'e gelince deniz - luffy - meyve / dejavantaz. Bence luffy epey yukseklerde ama kimse 2yil boyunca ne yaptigini bilmedigi icin herkes caylak etiketi takmis.

smoka vergo luffy zoro law hemen hemen denklerken dof bunlardan birisine tek attı. aokiji bir cümle söyledi dof kalktı gitti. ki bu forumda dofun yer altı dünyasının yonkousu olduğunu ve amiral seviyesinde olduğunu ilk söyleyen kişi de benim. hala da öyle düşünüyorum. aokijiye dalmaması amiral seviyesinde olmadığı manasına gelmez. ki gördükki donmadan da etkilenmiyor. tamamen zaman kaybı olacaktı dövüş. ama dofun aokijiden zayıf olduğu da ona en azından bir atak yapmamasından belli. 4 amiral olsa dof en zayıfları olurdu. adam istese savaşta jozuya corocya tek atardı be. jozuyu durdurdu istese şutlardı. crocyu da aynı şekilde. aokijinin uğraştığı jozuya selam verme gereği duymadı herif. siz diyorsunuzki luffy bundan güçlü. değil kardeşim güçlü falan. ama imanla mimanla bir şekilde yenilecek bu adam. artık yenen kim olur bilmem. bana göre dofu fujitora yada kaidou indirecektir.
sen şaşırmışsın güç dengesini belliki. bence luffy adamakıllı bir dövüşte smoker ve vergoyu C.C ye yaptıgı son saldırıda yaptıgı gibi tekleyebilir law biraz zorlar belki luffy i ama onuda harcar. doflamingoyla karşılaşınca görüceksin sende .
akainu tamamen ayrı bir dünya kardeşim adam tek başına wb ye(dünyanın en güçlü adamı en güçlü yonkou) kafatutabilen bir canavar bırakta luffy i zoroyu yensin ama bence
mesela doflamingoyu bir anda donduramayan aokijiyle luffy çarpışabilir dof donmuyorsa bence luffy de donmaz aynı şekilde zoroda.

haki si bence dehşetli olan zoro ray san gibi kizaruyla kılıç çarpıştırabilir neden olmasın yani hakisi saglamsa rayleigh den neyi eksik zoronun (tecrübe deme zoronun kılıçkullanma tecrübesi ray san kadar vardır)

akainunun magması haki ile engellenebiliyorsa luffy neden red hawk ı akainunun azının üstüne vuramasın yani. olabilicek şeyler bunlar. ben 1vs1 de yenerler demiyorum ama sen tüm tayfa dalsa amiral hepsini harcar diyorsun yani

bence sen luffynin zoronun seviyesini düşük görüyorsun

Dof'un donmama olayı adamın muhteşem tecrübesi ve bilgisinden kaynaklanıyor, biraz daha beklese kalbi donacaktı ve pert ama akıllıca davranıp hemen buzdan sıyrıldı.

Law'ın baby5'lerin sandala döşediği patlayıcıları Rayleigh gibi ustaca iptal etti.
Law ve Luffy'nin bulunduğu adaya tek başına gidiyor ve Law geleceğini bile bile Dof'u orada yenmek yerine kaçmayı tercih ediyor.

Doflamingo 'nun geçmişi çok farklıymış adamla ilgili olarak
Vergo-' Joker'i yeneceğinizi mi sanıyorsun ,anlat ona Smoker jokerin geçmişini ve ne olduğunu anlat'
Law-'Hemen burdan ayrılmazsak çok kötü şeyler olacak'
Law-'Eğer CC dofun eline geçerse ölümümüz için pazarlık etmiş oluruz'

Vesayire yani anlatılanlara bakılırsa Dof farklı bir adam.

Akainu-Lawful Evil
Doflamingo-Neutral Evil
Blackbeard-Chaotic Evil.

Arc sonu bossları gibi harcanabilir , harcanmaya da bilir ama 10 yıllık tecrübe ve örümcek gibi ağlarını yeraltında ören kral haki sahibi bir adam kolay lokma olmamalı en azından Luffy bu adamı yenerse bir amiralle rahatça savaşabilmeli ki Dof amiral dengi bir adam izlenimi veriyor.

Teach dolaylı yollardan Ace' in ölümüne sebep oldu. Luffy' nin birinci adamı olan Zoro' da Teach' in güçlü kuvvetli adamlarından olan Burgess' i öldürsün akabinde de Luffy bir deri parçasına sarılı balıkları mesaj olarak Teach' e yollasın. E. Oda heryerden esinleniyor biraz da the godfather' dan almış olur.

doflamingo bile hepsini öldürücem,söyle böyle demesine ragmen,karsısına aokiji cıkınca vede aokiji ona saldırmasına ragmen,hiç bir sey yapamadan cekti gitti.düsünün adam shicbukailikten ayrılmak zorunda bile kaldı.

bizim gördüklerimiz ve daha önceki op akısına göre su an doflamingo öyle düsünmesede luffy ona denk,muhtemel daha güçsüz ama denk.olası bir vsde luffy yine shounen manga kültürünün verdigi güc artısıyla doflamingoyu asıcaktır.yani bir amirale karsı kendini savunabilir ama denk dövüsmek yada yenmek bunlar için bu arcın bitmesi lazım bence.

ha zoro + luffy derseniz bence basabas giderler,sanjiyide eklerseniz amiral bile dövüsün bir yerlerinde vazgecmek zorunda kalabilir.

bizim tayfa yeni dünyada kidd yada law kadar iş yaparlardı.ama luffy onlar gibi degil tek bir nakamasına birsey olmasını istemeyen biri.rayleigh egitimi ona tüm arkadaslarını koruyabilsin diye verdi.yani denk dövüsemese bile bir amirali tutup arkadaslarının kacmasını saglıyacak güc verdi.ve dediki git zirveye tırman,usoop dese inandırıcı olmaz ama zirveyi yani rogerı görmüş adam öyle bir kenbunshokuyla luffynin seviyesini ve potansiyelinide gördü demekki ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık