abi Luffy şuan Schibukai seviyesi adamlara tek atıyor. [ biraz abartı ama öyle ]law drake ve kid yeni dünyaya gidebildi. bizimkiler gidemedi. onların karşısına amiral çıkmadı falan deme. adamlar girdiler ve hayatta kaldılar. luffy ise hayatta kalamayacağını anlayınca girişi 2 yıl geciktirdi. yemedi tayfayı toplayıp hemen girmek. 2 yıllık eğitim ancak bir alt yapıdır. c.c yi yenemeyen hala bir schi gücünde olan luffynin bir amiralle karşılaşınca iman kuvveti ile şu an yeneceğini mi düşünüyorsun.C.C'den gördük. sence bir amiral hodye kaç kere vururdu?
Neredenmi çıktı bu şimdi benzetme Hordy ve Jinbei'yi attıkları su topu ile kıyasla tabi Jinbei daha deneyimli Fishman karate felan ama dayanıklılık olarak Hordy daha güçlüydü orası kesin ve Luffy bu adama Su altında bir Jet Hawk attı ve işi bitti resmen G3 Gatalingde yaması oldu tabi
Yine aynen CC'yi öldürme değil yakalama peşindeydi bu yüzden çok uzun sürdü tabi Luffy'nin saflığıda var ama Magnumu bir yedi 3K öteye uçtu ki [ Ben halen Law'ın dağı kesmesi konusunda daha büyük iş başardığını düşünüyorum ]
Eskiye göre kıyaslarsak
Crocoyu 3 kez ölümden dönerek 1 gün'de anca yendi
Luccy'i yine aynen 1 gün gibi bir sürede yendi ama öldü desek yeri
Moria gibi tek atabiliceği bir adamı bile 1 günde yendi ve az daha gene ölüyordu
Ama şu saat'den sonra Schibukai seviyesini aşmış olması gerek aşmalı yani yoksa eğitim boşa gider. Hatta Zoro ve Sanji Schibukai seviyesi olması gerek ki ancak o zaman 4 yonkouyu karşısına alır.
He diyiceksinki daha yolu uzun aslında pekte uzun değil +1 Power Up daha yapmalı ama şu hali ile bile amiral ile dövüşebilmesi gerekli [ Not: Yener demiyorum tabi