Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy burgessi eze eze yensin gelsin bide beni yensin :D

sanmıyorum o kadar kolay olacağını zorlu bir savaş olur tabi Luffy yener sonuç olarak :D

Zaten bunu duyan DoF adayı terkeder kanımca :p Mağlum Kaido lafını duyunca yüzünün şekli değişen adam BB geliyor deseler o yarım küreyi değiştirir kanımca :p

bhdr

Luffy Burgess le de dövüşürse olayın içine girmeyen tayfa kalmayacak. ne biçim arc bu arkadaş! Luffy arcın sonunda one piece i bulmasa bari :)

optimistic

İki yıl boşa mı gitti deme nolur şimdi iki yıl eğitim gördü diye herkesi yenmesimi gerekiyor muhabbetleri dönücek gına geldi onlardan:D Burgess çok güçlü kuvvettli bi arkadaş hakiside ortalamanın üzerindedir eğer kullanabiliyorsa ama iş fiziksel güce geldimi luffy'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur bence. Adam D. senjularda çakra neyse D.'lerde de fiziksel güç ve haki öyle:D Meyvesiz dövmesini bekliyorum ben luffy'nin zettoo'yu yendiği gibi elleri siyahlaştırıp dalsın inletsin
yok iki yıl boşa gitti mi derken birkaç teknik daha öğrenmiştir ya da ne bileyim tam gücü göstermemiştir diye diyorum :D bi de elleri siyahlaştırsa da yeter bi de orda gear 2 yapsa ne inletir be dofta dahil :D

optimistic

Abi tmm 2 yıl dan sonra Luffy güçlendi ama siz iyice Amiral seviyesine çıkarıyorsunuz Luffy i. Sadece 2 sene yaa. He tmm Ray-san dan eğitim gördü ama bu kadar büyütmeyin. Amiral dediğimiz adamlar 50 küsür yaşlarında bizimki daha 19-20. Luffy nin dediğiniz kıvama gelmesi 1-2 Arc sonra olur/olmalı anca çünkü o seviyelerin yanından geçmesi için fiziksel güç, hız vb. gerektiği kadar Battle Level yani tecrübeye de ihtiyaç var hatta en çok tecrübeye ihtiyacı var. Dediğim gibi daha bu çocuk 19-20 yaşında. He çoğu akranına göre savaş tecrübesi olarak onlardaa kat ve kat tecrübeli biri (savaş gördü dahası yok) ama NW ye göre hala bi ÇAYLAK tan başka bişi değil. CC ile ilk karşılaşmasını hatırlayın. Fiziksel güç ve hız olarak kat ve kat güçlü CC den ama tecrübesizliği ve 2 yıl eğitimin verdiği artizliği ile kaybetti (he sonra 2. raundda ağızna ağzına verdi o ayrı). Bu kadar büyütmeyin yani Luffy i. Zorla sevdiğim karakterin Anti-Fanı yapacaksınız beni :D

Gerçi şu tipe Anti-Fan olunmazki lan :ehe:
dediğine katılıyorum yetenek gelişmiş ama tecrübe eksikliği çok. resmen kendi hatamı buldum :D

Şimdi size bir örnek vereyim hesaplayın Luffy ne kadar güçlü !
Son film Z'de Luffy [ izlemedim tam olarak ama ] Eski Amiral Z'yi yeniyor. Diyiceksiniz bu film seri ile ne alakası var şu son 2 film seri ile çok yakından alakalı misal Z'nin kolunu kesen Schibukai

Luffy Z'yi yeniyor peki Z ne kadar güçlü adam eskibir Amiral güçü %50 düşmüş olsa bile yeniyor ki iman gücü felan kullandımı bilmiyorum ama şuan Luffy amiral ile kapışabilicek seviyede yenermi pek olası değil yine aynı şekil DoF ve burgess içinde geçerli tabi kesin konuşmuyorum tahmin yürütüyorum ama bu çocuk koskoca 2yıl Yonkou devirmek için KK olabilmek için eğitim aldı Amirallerle Yonkoular ile kapışamıyacaksa gitsin ölsün.

Hordy'i bile zorla yendiğinde sinir olmuştum ama dezavantaşı vardı Su ! ama karada borusunu öttürmeli !

Ben Luffy'nin daha bir amiral ile baş edebilecek seviyelere gelmediğini düşünüyorum. Luffy 2 yıl içinde epey seviye atladı ama gördüğümüz üzere Law ve muhtemelen Kid de kendilerini çok geliştirmişler, Luffy'nin arayı çok açmasına izin vermediklerini düşünüyorum. Bunun yanında Yeni Dünya'da da birçok üst seviye korsan olduğunu tahmin etmek zor değil, zaman atlamasının ardından meydanın hep çaylaklara kaldığını düşünmüyorum. Buna karşılık ise Denizciler'in tüm bu korsanlara korku salmak için yerleştirdiği amiral rütbesinde yalnızca 3 adam var (2 yılın ardından sayıda ufak değişiklikler olmuş olabilir). Tamam Luffy gelecekte Korsanlar Kralı olacak adam ama Marineford savaşında Yeni Dünya'da yıllarını geçirmiş ve kendinden söz ettirmiş birçok korsan gördük (ki savaşa katılan Pacifistaların çoğunu bu adamlar temizledi), bu insanlar bile bir amirale karşı durmaya yanaşmadı ve bu işi Beyazsakal Korsanları'na bıraktılar. Mesela Jinbei'ye bakalım, 2 yıl önce Luffy'den kesinlikle ayrı bir seviyedeydi ancak Akainu'yu karşısına almamak için elinden geleni yaptı. Şimdi buna bakıp da Jinbei'ye güçsüz diyemeyiz, anlatmak istediğim 2 yıllık eğitiminde çok ilerleme sağladı diye Luffy'yi hemen bir amiral ile kıyaslamaya gerek yok, 2 yıl önce yaşanan Marineford Savaşı'nda Luffy'nin yenemediği Pacifistaları alt edebilen belki 100 adam vardı. Luffy şimdi onların seviyesine geldi ve hatta belki yarısından daha bile güçlü, bence bu bile 2 yıllık eğitimin gayet verimli geçtiğinin göstergesi.

2 yıl aldığı eğitimle yonkou amiral devirmek için miydi yoksa yeni dünyada sağ kalabilmek için miydi. 2 yıl eğitim aldı diye her önüne geleni yenecek mi. luffynin daha çok dayak yemesi lazım. örnek: C.C gibi dövüşçü olmayan birine bile kaybetti.
Abi dalgamı geçiyon Kid - Law - Drake ya bırak Apoo felan bile hayatta kalmışken Luffy'mi hatta kalamıyıcak ya Bellamy bile NW'de :D

Tabiki yenmek için eğitim aldı KK olmak istiyor Reysan bunu biliyor ona göre eğitmiştir.
Eğer öyle seğilse zaten eğitimi niye aldı bu en çöp adam bile NW'de hayatta kalıyor.

law drake ve kid yeni dünyaya gidebildi. bizimkiler gidemedi. onların karşısına amiral çıkmadı falan deme. adamlar girdiler ve hayatta kaldılar. luffy ise hayatta kalamayacağını anlayınca girişi 2 yıl geciktirdi. yemedi tayfayı toplayıp hemen girmek. 2 yıllık eğitim ancak bir alt yapıdır. c.c yi yenemeyen hala bir schi gücünde olan luffynin bir amiralle karşılaşınca iman kuvveti ile şu an yeneceğini mi düşünüyorsun.C.C'den gördük. sence bir amiral hodye kaç kere vururdu?
Bizim tayfanın hedefleri ile karşılaştığı rakipler ile aştığı zorluklar ve ünleri ile diğer novalarınkini karşılaştırmak şaçma olur. Luffy KK olabilmek için aldı o eğitimi yoksa bizimkilerin yetenek olarak diğerlerinden aşağı kalır yanı yoktur onlarda ekstradan bi eğitim almadan öğrenebilirlerdi hakiyi. Luffy şuan amiral yenemez zorlayamaz bile ama hemen yenilmezde sanırım çok sağlam bi vuruşla ağızdan burundan kan getircek kıvamdadır şuan luffy ama yenemez çokta zorlamaz yani. Fakat burgess amiral değil. Bana göre BB'nin en güçlü adamı olmadığıda aşikar. Luffy'nin varığını yoğunu ortaya koyup yenmesini beklemiyorum ben yumruk yumruğa girişirler çok geçmeden Luffy üstünlük kurar bence tabi burgess sandığımdan çok daha güçlüdür o zaman bişey diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık