Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ordaki olayda dövüşme durumu yoktu. Dragon geldi, sonra Smoker rüzgarla uçtu gitti. Luffy denize açıldığında Dragon çatıda duruyordu, Smoker da hemen alttaki sokaktaydı. Saldırsa bile yenemez, bunu kendi de biliyor. O yüzden dövüşmeye gerek görmemesi normal.
Benim belirtmek istediğim Smoker orada gerçek karakterini yansıtmadı. Bunu da bir sebebe bağlamak istedim. Belki hiç bir anlam ifade etmiyordur belki çok daha farklı bir anlamı vardır tabi ki bu tahminden öteye gitmez. Seriyi ilk defa izleyenler için o sahne gayet normal gelebilir ama seriyi çok iyi takip edenler o sahneyi tekrar izlediğin de mutlaka bir anormallik hissedecektir ki ben öyle hissettim.

Benim belirtmek istediğim Smoker orada gerçek karakterini yansıtmadı. Bunu da bir sebebe bağlamak istedim. Belki hiç bir anlam ifade etmiyordur belki çok daha farklı bir anlamı vardır tabi ki bu tahminden öteye gitmez. Seriyi ilk defa izleyenler için o sahne gayet normal gelebilir ama seriyi çok iyi takip edenler o sahneyi tekrar izlediğin de mutlaka bir anormallik hissedecektir ki ben öyle hissettim.
Gerçek karakterini gösterse ağzının üstüne yerdi yine.

Yukarıda bazı kişilerin belirttiği gibi yenileceği bir kavgaya girmemesi normal. Her şeyi gurur meselesi yapmaya gerek yok.

Luffy burgess'i hertürlü yenerde bizim tartışmamız gereken olay nasıl yeneceği zorlanarakmı çok zorlanarakmı yoksa 2.bi hody vakasımı olucak onları tartışmamız lazım eğer luffy bunu eze eze yenerse vsdeki üstünlüğünü bariz belli ederse dof'tan sonra amiral alır hertürlü zaten dof'tan sonra o kıvama gelicektirde burgess'i ezerse güçlenme olayı aşırı ezilerek olmayacaktır

optimistic

Luffy burgess'i hertürlü yenerde bizim tartışmamız gereken olay nasıl yeneceği zorlanarakmı çok zorlanarakmı yoksa 2.bi hody vakasımı olucak onları tartışmamız lazım eğer luffy bunu eze eze yenerse vsdeki üstünlüğünü bariz belli ederse dof'tan sonra amiral alır hertürlü zaten dof'tan sonra o kıvama gelicektirde burgess'i ezerse güçlenme olayı aşırı ezilerek olmayacaktır
burgessde çok zorlanacağını düşünmüyorum 2 yıl boşa mı gitti:D tahminimce yeni bir teknik gear second gibi(anca dof savaşında veya doftan sonra) ya da yeni bir teknik görebiliriz diye düşünüyorum ya da hiç olmadı luffy hakiyle esip gürletecektir.

burgessde çok zorlanacağını düşünmüyorum 2 yıl boşa mı gitti:D tahminimce yeni bir teknik gear second gibi(anca dof savaşında veya doftan sonra) ya da yeni bir teknik görebiliriz diye düşünüyorum ya da hiç olmadı luffy hakiyle esip gürletecektir.
İki yıl boşa mı gitti deme nolur şimdi iki yıl eğitim gördü diye herkesi yenmesimi gerekiyor muhabbetleri dönücek gına geldi onlardan:D Burgess çok güçlü kuvvettli bi arkadaş hakiside ortalamanın üzerindedir eğer kullanabiliyorsa ama iş fiziksel güce geldimi luffy'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur bence. Adam D. senjularda çakra neyse D.'lerde de fiziksel güç ve haki öyle:D Meyvesiz dövmesini bekliyorum ben luffy'nin zettoo'yu yendiği gibi elleri siyahlaştırıp dalsın inletsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık