Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Luffy'den daha çok eleman alır olduk tayfaya :) yoksa Luffy bizmiyiz?
Doğru Hepimiz Luffy'yiz :)
Bakıyorum da kimi görsek tayfaya alıyoruz, Luffy duruldu biz başladık :)

A grubunda Burgess kazandı...
B grubu haftaya
C grubu 2 hafta sonra
D grubu 3 hafta sonra

Tayfa toplanması var daha onları da birer hafta arayla görsek :)
Bu geçeceğimiz 5-6 haftalık süre içerisinde 5-6 eleman daha tayfaya katabiliriz demektir:p
bir cok kişi tayfaya katılma olasılıgına sahipti.en güçlüsü jinbeiydi zaten o katıldı sadece erteledi bence.uzun zamandırda bir sürü kişi söylüyoruz ama su an bir gercekki,e.odanın kıvırcak yeri kalmadı.meyveyi yiyecek kişi tayfaya katılıcak yada tayfadan olucak.luffy acıkca söyledi,meyveyi tanımadıgı yabancı birinin almasına izin vermez.

bu adam degilmi ace için impeldown ve marinefordu basan.o meyveyi yiyen bizim tayfada bence, en güçlü adaylarda momonosuke ve rebecca :flaugh: bu arada tekrar hosgeldin,senden alıntı yapmayalı cok oldu safa :ehe:

Rebacca son dörtlüye kalamayabilir bizim safın geçen bölüm teklediği amele bu kızı rahatsız ediyormuş niyeti belli zaten gücü yeticek olsa rebacca öldürürdü onu demekki onun kadar güçlü değil. İlk turda elenir sonra kural dışı bişey yapmaya kalkar kendisini tehlikeye atar luffy'de Rebacca'yı o durumdan kurtarır. Ayrıca burgess vs luffy diyordumda ben dof'un adamlarını unutmuşum büyük ihtimalle sona kalan dörtlü dof'un adamları ile kapışacak luffy diamante'yi indirdikten sonra burgess'i de indirirse çok sağlam bi hazırlık turnuvası olur onun için :D

Gayet güzel bir bölümdür tek sıkıntı kaç haftadır Law tarafı hiç gösterilmiyor. Luffy Bellamy tekrar tek atsın lütfen, gerçekten çok komik ve güzel bir ayrıntı olur. Herkes gibi ben de Meyvenin Rebecca'ya gidebileceğini düşünüyorum ama elinde kılıç var gladyatör hesabi tayfanın kılıç ustası limiti dolu ne yazık ki. Eğer yanlış biliyorsan uyarsın beni biri kız Mera'yı yerse ilk Logia hatun karakter olacak. Ateşli hatun tayfaya gelirse Sanji kanamadan gider.

Sanji'ye sahip çıkalım. :alkis:
gördüğümüz 2 tane logia hatun karakter var zaten;
1.monet kar logiası
2. ilk filmlerden birindeki kıytırık sıvı logiası

Luffy' nin Burgess ile dövüşmesi bana pek mantıklı gelmiyor. Ülke Başkanının başka bir ülkenin dışişleri bakanı ile eşleşmesi, görüşmesi gibi birşey. Protokolde hata olur. Aynı zamanda Teach gibi önemli birisinin 1. adamının böyle hemen harcanması anlamsız yada tersi durumda Teach' in birinci adamının Luffy' i harcaması... her iki türlüde açıkları olan bir hikaye.

bakın bigmom düşman - kaido potansiyal düşman - ve 1. tümen komutanı yenilirse ve acei öldürdüğü için bb düşman anlaşılan oda olayları fazlası ile karıştırmayı pilanlıyor bu adamların en ufak karşılamaşması çok büyük patlak vericek aklında ne var bu adamın :D

abi ona bakarsa Wather 7'de franky az kalsın Luffy'i yeniyordu :D

Bende Bellamy şu haliyle bile en fazla 1 Usopp'a denk olur belki yener belki yenilir :D

Liderler olarak Rebecca oraya çıkmaz çıkamaz gibime geliyor. eğer öyle olursa tayfaya katılma ihtimali Ziro [ 0 ] :D

A. Kesekağıdı Adam :D
B. Güller Korsanı yada Belamy
C. Lucy
D. 1 Yıl önceki çaylak
Bana da böyle sonuçlanacak gibi geliyor. B bölümünden Belamy gelecektir bence. Yakışıklı korsan başka grupta elenecektir bence.

bir cok kişi tayfaya katılma olasılıgına sahipti.en güçlüsü jinbeiydi zaten o katıldı sadece erteledi bence.uzun zamandırda bir sürü kişi söylüyoruz ama su an bir gercekki,e.odanın kıvırcak yeri kalmadı.meyveyi yiyecek kişi tayfaya katılıcak yada tayfadan olucak.luffy acıkca söyledi,meyveyi tanımadıgı yabancı birinin almasına izin vermez.

bu adam degilmi ace için impeldown ve marinefordu basan.o meyveyi yiyen bizim tayfada bence, en güçlü adaylarda momonosuke ve rebecca :flaugh: bu arada tekrar hosgeldin,senden alıntı yapmayalı cok oldu safa :ehe:
Caribou gelecek diyoruz. Hala her hafta birilerini bulup duruyorsunuz. Caribou diğer taraftaki işleri bitirsin gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık