Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal Kyros'u yaralayan kişi Beyaz sakal veya Roger.
Ayrıca ben olayı anlamadım arkadaş o korsan Prens bildiğin bizim sanjinin ağzını yüzünü dağıtan adam değil mi ? Luffy'leri niye dağıtmak istiyor anlamış değilim.Oda sanjiye yanılmıyorsam Genç Prens derdi.

Keşke oda Gladyatör mangası çizse veya keşke bir Gladyatör mangası olsa.

Burgess herhalde arena nın hulk u olacak.Ona benzettim ben.Saf güçte şuan en güçlü o.Tabi meyve ve haki işin içine girerse iş değişir.Luffy ile kapışır bu.Zaten ten seferde bitirdi kendi grubunu.Luffy yi 2 hafta falan kapıştıra bilir oda.2 si kapışırsa sonda mükemmel vs çıkar ortaya.

Burgess herhalde arena nın hulk u olacak.Ona benzettim ben.Saf güçte şuan en güçlü o.Tabi meyve ve haki işin içine girerse iş değişir.Luffy ile kapışır bu.Zaten ten seferde bitirdi kendi grubunu.Luffy yi 2 hafta falan kapıştıra bilir oda.2 si kapışırsa sonda mükemmel vs çıkar ortaya.
en güçlü derken umarım garp'ı işin içine katmıyorsundur.

Saf güç konusunda emin değilim ben luffy bundan daha güçlü çıkarsa şaşırmam 2y önce bile kavgadan adam ayırır gibi ayırıyordu binaları hemde sıkışmışken:D Bana göre luffy'nin burgess'den aşağı kalır yanı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık