Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 704 Bölüm Yorumu / 705 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okanil

rebecca tayfaya gelse sanji günde 3 kere kan kaybından yaşamını yitirir 3 kız çok fazla ona :D bide dansçı kız var daha

Kör samuraydan sonra en dikkat çeken adam bu oldu.Büyük bir isim çıkar gibi.Ben luffy aptallık yapmaz dedim ama ilk dakkadan adını söyledi :D Çıkar meydana sizinle mi uğraşacam diyip h.haki çakar kesin :D Bellamy yine tek yer o allahın emri yani :D
İnşallah adam akıllı bir şey çıkar. Dediğin noktadan bakarsak olaya muhteşem bir şey bekliyorum yani şu andan itibaren. :D Dediğim gibi Bellamy'nin Luffy'yi görünce yüzünün aldığı şekli görmek için sabırsızlanıyorum. (Nedense :D) Luffy bu yapar mı yapar... Adam korsanlar kralı olucam diye bas bas bağırıyor. :D

Gayet güzel bir bölümdür tek sıkıntı kaç haftadır Law tarafı hiç gösterilmiyor. Luffy Bellamy tekrar tek atsın lütfen, gerçekten çok komik ve güzel bir ayrıntı olur. Herkes gibi ben de Meyvenin Rebecca'ya gidebileceğini düşünüyorum ama elinde kılıç var gladyatör hesabi tayfanın kılıç ustası limiti dolu ne yazık ki. Eğer yanlış biliyorsan uyarsın beni biri kız Mera'yı yerse ilk Logia hatun karakter olacak. Ateşli hatun tayfaya gelirse Sanji kanamadan gider.

Sanji'ye sahip çıkalım. :alkis:

Cavendish denen eleman 200 milyonun üstündeki ödülü "meyvesiz" olarak hak ettiyse görünenden fazlası var bence. Arenada fırtına gibi esmesini bekliyorum.

dr chopper

tamam yıllar tutmuyor ama bir ifade var
gladyatörlük yapan ihtiyarlar bile onunla hiç karşılaşmamış
yani yılların doğruluğu kesin olmayabilir

Arenanın etrafındaki suların içinde köpekbalıkları var sanırım. Temiz scan gelince net olarak anlaşılır. Slayman isimli elemanın adının esin kaynağı Süleyman.

haftaya kesin konu tayfanın diğe üyelerine kayar bizde karakterleri gördüğümüzle kalırız :D

bide çoğu kişi güçlü değil ordaki luffy gerçek ismiyle girse korkudan çğu çekilirdi bence.

Yalnız Luffy'den daha çok eleman alır olduk tayfaya :) yoksa Luffy bizmiyiz?
Doğru Hepimiz Luffy'yiz :)
Bakıyorum da kimi görsek tayfaya alıyoruz, Luffy duruldu biz başladık :)

A grubunda Burgess kazandı...
B grubu haftaya
C grubu 2 hafta sonra
D grubu 3 hafta sonra

Tayfa toplanması var daha onları da birer hafta arayla görsek :)
Bu geçeceğimiz 5-6 haftalık süre içerisinde 5-6 eleman daha tayfaya katabiliriz demektir:p
Daha kimleri almayacağız ki. Ne hatunlar girecek tayfaya. Belki de Luffy nin önüne gelene tayfaya katıl demesi bize de bulaşmıştır.:D

belamy anca frankye denktir şuan. Frankyi de alamaz bence. luffynin 2 yıl önce saf tek yumrukla tek attığı bir adam. aynı luffy frankye o kadar vurmasına rağmen sonucu biliyorsunuz.
abi ona bakarsa Wather 7'de franky az kalsın Luffy'i yeniyordu :D

Bende Bellamy şu haliyle bile en fazla 1 Usopp'a denk olur belki yener belki yenilir :D

Liderler olarak Rebecca oraya çıkmaz çıkamaz gibime geliyor. eğer öyle olursa tayfaya katılma ihtimali Ziro [ 0 ] :D

A. Kesekağıdı Adam :D
B. Güller Korsanı yada Belamy
C. Lucy
D. 1 Yıl önceki çaylak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık