Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Özel Bölüm] 3D2Y Özel Bölüm (30 Ağustos 2014)

Herifinde gözü Amazon Lily'i kesmiş , shchibukai yakalamak istiyorsan bide Dressrosa deneyeydi , ne güzel arcıda güncel , gerçi girse çıkamaz o adadan.

Oha film çıktı mı ya da ne zaman çıkacak ? Link atabilecek olan var mı size zahmet ? Mesajları okumaya çalıştım ama çok uzamış konu.

ilk 10 dakikasını ve son 20-25 dakikasını izledim şimdi, Karadaki red hawk çok hoş bence, birkaç tane de Dof'a atar umarım :D

Tavşanın kulaklarıyla Luffy'i patakladığı sahne çok hoştu

Anlıyorsunuz zaten aşağı yukarı biraz japonca kulağınız varsa karakterleride tanıdığınız için.Dövüş kısımlarıda klasik nakama muhabbeti.Altyazı çıkmadan da bir kere izlenir ama Bluray izlemenin tadı bir başka.

Monkey :D Luffy

One Piece arkadaş ya.Müthiş fantastik bir dünyası var.Muhteşem şeyler çıkarabilirsin.Hadi tamam hiç bir yaratıcılığın yok bari zamanında yaşamış korsanlardan birini yapıştır.Karakterleri yaparken onlardan esinlen.Resmen Digimon ve Pokemon tarzında takılıyor elemanlar.
Yeni bişey yok.Biri kaçırılır falan filan.İsimler değişiyor sadece.Çok kolaya kaçıyorlar hoşuma gitmiyor bu.Gerçi böyle olacağından bahsetmiştim.Ama yine de sinir bozucu bir durum.
benimde üzüldüğüm nokta bu ayak üstü düşünerek bile bu geniş dünyada çok iyi karakter ve senaryolar çıkar kısaca seriye yazık ediyorlar tamam 1 manga 1 bölüm falan filan ondan ümidi kestikte bu özel bölüm ve filmlerin özrü yok resmen serinin %40 ını falan kullanıyorlar:(

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık