Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2013 Yılının En İyi Animeleri

2013 En iyisi (3lü oy)

  • 1-Shingeki no Kyojin

    Kullanılan: 52 83.9%
  • 2-Blood Lad

    Kullanılan: 10 16.1%
  • 3-Hataraku Maou-sama!

    Kullanılan: 9 14.5%
  • 4-Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

    Kullanılan: 11 17.7%
  • 5-Date A Live

    Kullanılan: 0 0.0%
  • 6-Free!

    Kullanılan: 2 3.2%
  • 7-Golden Time

    Kullanılan: 5 8.1%
  • 8-Danganronpa

    Kullanılan: 7 11.3%
  • 9-Strike the Blood

    Kullanılan: 0 0.0%
  • 10-Log Horizon

    Kullanılan: 6 9.7%

  • Kullanılan toplam oy
    62
2016 yılının konusu için tıklayın
2015 yılının konusu için tıklayın
2014 yılının konusu için tıklayın
2013 yılının konusu için tıklayın
2012 yılının konusu için tıklayın
2011 yılının konusu için tıklayın
2010 yılının konusu için tıklayın
2009 yılının konusu için tıklayın
2008 yılının konusu için tıklayın


2013 Yılının animeleri içinden türkiye izleyicilerinin seçtiği en iyi 10 animeyi oy sayısına göre paylaşacağım sonra bide biz aramızda oylayalım bakalım genel izleyicilerden ne kadar farklıyız :)


1-Shingeki no Kyojin



Yüzyıllar evvel insanoğlu devler tarafından yok olmanın eşiğine getirilmiştir. Devler tıpkı anlatılagelmiş hikayelerdeki gibi, uzun, zekadan yoksun görünen, insanları yiyen ve de en kötüsü bunu beslenmek için değil zevk için yapan varlıklardır. Az sayıdaki insan, en uzun devlerden bile yüksek duvarlar inşa ederek çevreledikleri bir şehrin koruması altında hayatta kalmıştır. Şu anki zaman diliminde ise 100 yılı aşkın bir süredir tek bir dev dahi şehre ayak basmamıştır. Henüz erginliğe erişmemiş bir çocuk olan Eren ile sütkardeşi Mikasa, bir anda ortaya çıkan inanılmaz büyük bir devin saldırısı sonucu şehrin surlarının yıkılmasına tanık olurlar. Nispeten daha küçük olan devler surlarda açılan gedikten şehre akın ederler ve bu iki çocuk dehşet içerisinde annelerinin bir dev tarafından canlı canlı yenilişini izlerler. Eren bütün devleri öldürüp insanlığın intikamını alacağına yemin eder.

2-Blood Lad



Staz, cehennemin doğu bölgesinin vampir lideridir, ama insan kanını pek sevmemektedir. İnsan kanı yerine Japon kültürüyle ilgilenen çaresiz bir otakudur. Cehenneme kaza eseri Yanagi Fuyumi isimli genç bir japon kızı düştüğünü duyunca yerinde duramaz. Ne yazık ki Staz bölgesine giren davetsiz bir misafirle uğraşırken, zavallı Fuyumi bir yaratık tarafından öldürülüp hayalete dönüşmüştür. Çaresiz Staz Fuyumi’ye bir yolunu bulup onu tekrar yaşama döndüreceği üzerine yemin eder.


3-Hataraku Maou-sama!



Şeytan Kral Sadao,Kahraman Emilia tarafından kötü bir şekilde yenildikten sonra diğer dünyaya bir başka değişle modern Tokyo'ya gitmeye zorlanmıştır.Şeytan kralın sahip olduğu tek şey dünyayı fethetmek için gerekli yeteneklerdir.Yani şu anki durumda tamamen işe yaramaz gereksiz yetenekler... Bu yüzden yarı zamanlı olarak çalışıp kendi hayatını sürdürmek zorundadır.

4-Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.



Hikigaya Hachiman oldukça problemli bir kişiliğe sahip lise öğrencisidir. Olağan şeylere karşı çıkıp öyle herkesle arkadaşlık kurmazdı. Hachiman'ı doğru yola sokmak isteyen öğretmeni, Hiratsuka Shizuka onu 'Kamu Hizmeti Kulübüne' girmesi için zorlar. Kulüpte kendi gibi sorunlu öğrencilerle tanışacaktır.

5-Date A Live



Itsuka Shido liseli bir erkek öğrencidir. Bahar tatilinin son gününde şehiri harabeye çeviren bir patlama olur ve sonrasında Shido'nun önünde zırhlı bir kız belirir. Shido'nun üvey kız kardeşi Kotori; bu kızın "Special Disasterous Designated Creature: Spirit " adıyla çağırıldığını söyler uzay zaman sarsıntılarına neden olmaktadır.Kotori anti-ruh örgütüne bağlı bir kumandandır ve görevi Shido'nun bu ruh kızla çıkmasını sağlamak üzere emir almıştır.

Kotori Shido'ya sadece şunları söyler "Sana ruhu yenmeni söylemiyoruz, sadece bırakta o sana aşık olsun ve dünyayı kurtarabilelim."


6-Free!



Hikaye her zaman suya dalmayı ve içinde yüzmeyi sevmiş bir çocuk olan Haruka Nanase’nin etrafında döner. İlkokuldan mezun olmadan önce, o yüzme kulübünün diğer üyeleri Makoto Tachibana, Nagisa Hazuki ve Rin Matsuoka ile birlikte bir yüzme turnuvasına katılmıştır. Zafer elde ettikten sonra, çocukların her biri kendi yollarına gitmiştir.

Zaman geçmiştir, olaysız lise hayatlarının ortasında Rin ortaya çıkar ve Haruka’ya bir maç için meydan okur, Haruka ona ezici gücünü gösterir. Böyle sona ermesini istemeyen, Haruka bir kez daha Makoto ile Nagisa’yı bir araya toplar ve Rei Ryugazaki adlı yeni üyeyi ikna edip Rin’i yenmek amacıyla Iwatobi Lise Yüzme Kulübünü oluşturur.


7-Golden Time



Tada Banri liseden mezun olduğu gün arkadaşlarıyla birlikte kasabalarındaki ahşap köprü üzerinden evlerine giderlerken, suda bir şey gördüğünü sanan Banri ne olduğuna bakmak isterken köprüden düşer ve yaralanır. Yaraları iyileşir lakin bu kazadan sonra hafızasını kaybeder. Geçmişte tanıdığı herkes artık bir yabancıdır. Buna kendide dahil çünkü artık başka biridir. Ailesi sürekli bildikleri ve sevdikleri Banri'nin ne zaman geri geleceğine dair ümitlerini korumaktadır. Banri kazadan sonra üniversite sınavlarına hazırlanır ve hukuk fakültesini kazanır. Üniversite için Tokyo'da annesiyle birlikte bir ev kiralar ve evin eşyalarını düzdükten sonra annesi kasabasına geri döner. Banri artık koca şehirde tek başınadır.

8-Danganronpa: Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The Animation




Seçkin okullardan gelen 15 öğrenci bir lisede ki yüksek sınıfta toplandılar. Bu okuldan mezun olmak aslında hayatta başarılı olmak demekdir, ama mezun olmak çok zordur. Okul adı Monokuma olan bir ayı tarafından kontrol edilmektedir, ve onlara mezun olmalarının esas noktasının bir cinayet işlemek olduğunu açıklar. Mezun olmamın tek yolu bir sınıf arkadaşını öldürmek ve paçayı kurtarmaktır. Eğer diğer sınıf arkadaşları kimin katil olduğunu bulurlarsa, katil idam edilir. Ancak katili yakalamada başarısız olurlarsa , sadece katil mezun olur ve diğerleri yok edilir. 15'nin kaçı bu katliyamdan kurtulacak?


9-Strike the Blood



Dördüncü Nesil, efsanelerde yer alan dünyanın en güçlü vampirlerinin dünyasıdır. On iki Kenju ve yayılan felaketle birlikte Japonya'da hayalet bir vampir ortaya çıkmıştır. Dördüncü Nesli gözetleyip yok etmek için Hükümet ve Aslan Kral, Shaman Kılıcı olarak tanınan büyü savaşçısı göndermeye karar verir. Ancak, nedendir bilinmez, gözlemlesin diye seçtikleri kişi acemi bir Shaman Kılıcı olan Himegari Yukina'dır. En güçlü anti-nesil mızrağı kullanmaktadır, Yukine, Itogami Şehri'ndeki Şeytan Bölgesi'ne gelir. Dördüncü Neslin aslı nedir? Akatsuki Kojou'yla orada mı karşılaşacaktır?

10-Log Horizon



Elder Tales dünya çapında popüler olan online bir fantezi rol üstlenme oyunudur. Ama "Cultivate the Noosphere” isimli on ikinci genişletme paketi çıktığında Japonya’daki otuz bin oyuncu içeride sıkışıp kalır. Aralarında sosyal ilişkileri güçlü olmayan lisansüstü öğrencisi Shiroe de vardır. Ama canavarlarla dolu bir dünyada hayatta kalabilmek için “Log Horizon” isimli bir birlik kurar.
 
Son düzenleme:
Önceki konularda tüm animeleri izlemediğim için oy kullanmıyordum. Bu konuda da hepsini izlemedim ama direk Shingeki no Kyojin'e veriyorum oyumu.
 
Son 4 yılın listelerinde sadece Shingeki yi izlemişim. Bu ankette de oyu ona atim bari
Edit: Boku no Hero yu unutmuşum : )
 
Sadece 3 ünü izlemişim. Bu kadar az olacağını ben bile tahmin etmemiştim. En az 6-7 izlemişimdir diye bir düşüncedeydim. Oyum sadece shingeki no kyojine sonrasına baktıktan sonra veririz artık
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık