Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2004 Yılının En İyi Animeleri

2004 En iyileri (3lü oy)

  • Bleach

    Kullanılan: 31 72.1%
  • Elfen Lied

    Kullanılan: 12 27.9%
  • Gantz

    Kullanılan: 11 25.6%
  • Samurai Champloo

    Kullanılan: 20 46.5%
  • Hakushaku to Yousei

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Aishiteruze Baby

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Gakuen Alice

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Tenjou Tenge

    Kullanılan: 6 14.0%
  • Monster

    Kullanılan: 17 39.5%
  • Major S1

    Kullanılan: 1 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    43
2016 yılının konusu için tıklayın
2015 yılının konusu için tıklayın
2014 yılının konusu için tıklayın
2013 yılının konusu için tıklayın
2012 yılının konusu için tıklayın
2011 yılının konusu için tıklayın
2010 yılının konusu için tıklayın
2009 yılının konusu için tıklayın
2008 yılının konusu için tıklayın
2007 yılının konusu için tıklayın
2006 yılının konusu için tıklayın
2005 yılının konusu için tıklayın


GEÇMİŞ SENELERE OY VERMEMİŞ ARKADAŞLAR Bİ BAKIP OY VEREBİLİRSE GÜZEL OLUR.

2004 Yılının animeleri içinden türkiye izleyicilerinin seçtiği en iyi 10 animeyi oy sayısına göre paylaşacağım sonra bide biz aramızda oylayalım bakalım genel izleyicilerden ne kadar farklıyız


Bleach



Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir. Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler.

Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır. O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir. Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar

Elfen Lied



İnsan evriminin bir sonraki basamağı olarak kabul edilen Diclonius'ların en ayırt edici özellikleri başlarındaki iki boynuzdur.
Dicloniusların yüksek derecede telekinetik güçleri olduğundan, insan ırkına zarar vermemeleri için yakalanıp laboratuarlarda saklanıyorlardır.
Bir gün bir kaza olur ve bir diclonius geride bir çok insanı katlederek laboratuardan kaçmayı başarır.
Kaçışını tamamlayacağı sırada başından vurulur ve denize düşer. Kaçmayı başaran dicloniusu iki kuzen kurtarır. Diclonius hafıza kaybı yaşamaktadır ve tek diyebildiği şey Nyuu'dur.

Gantz



Kei Korono, kendi halinde sıradan bir lise öğrencisidir. Pek sevilmez ama bunu da umursamaz, zira kendinden başka kimseye değer vermemektedir.

Bir gün metro istasyonunda raylara düşen bir alkolik gördüğünde, her zamanki gibi hiç bir şey yapmadan durur. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış çocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve yardım etmek için raylara iner. Onun yardım çağrısına isteksizce uyan Kei, alkoliği raylardan çıkartır. O ve Kato hızla gelmekte olan metro treninin altında kalırlar.

Vücudu tamamen parçalanmış olması gereken Kei, kendini bir anda boş bir odada bulur. Oda aslında tamamen boş değildir, kendisi gibi Kato da odaya gelmiştir ve başkaları da vardır. Bir de siyah bir küre. Odadan çıkamazlar ve tam o sırada siyah küre - Gantz - konuşur.

Odanın sırrı nedir? Siyah küre, neleri saklıyor? Ölümden sonraki bu hayatta, Kei ve diğerlerini zorlu bir savaş beklemektedir.

Bu anime yoğun şiddet ve cinsellik içerir.

Samurai Champloo



Mugen vahşi, düşüncesiz ve kadın düşkünü bir hayduttur. Jin ise gezgin bir ronin - gizemli, geleneklere bağlı, terbiyeli ve çok güçlü bir savaşçı. Bir tesadüf eseri karşılaşırlar ve dövüşürler; ancak birbirlerini altedemezler ve bu sırada çıkan yangın yüzünden yakalanırlar. İkilinin yolları kendilerini idam edilmekten kurtaran Fuu ile kesişir. Fuu ikisini, kendisine "ayçiçeği gibi kokan" gizemli bir samurayı aramasında yardımcı olmaları için ikna eder ve yolculukları başlar.

Hakushaku to Yousei



Hikaye; 19. yüzyıl İngilteresinde yaşayan Lydia adlı “peri doktoru”nun çevresinde geçer. Mavi şovalye kont, Edgar’la karşılaştığındaysa hayatı 180 derece değişecektir. Edgar, aile yadigarı, değerli bir kılıcı bulmaya çalışırken kendisine yardımcı olması için Lydia’yı yanına alır.

Aishiteruze Baby



Kippei, sürekli kadın peşinde koşan bir kazanovadır. Ta ki, Yuzuyu hayatına girene kadar… Beş yaşındaki sevimli Yuzuyu'nun annesi, onu bırakıp gitmiş ve Kippei'nin ailesi, Yuzuyu'ya annesi bulunana kadar bakmak zorunda kalmıştır. Bunun üzerine, Kippei'nin aile meclisi toplanıp Yuzuyu'nun sorumluluğunu Kippei'ye verme kararı alırlar. Sürekli kızların peşinde koşan Kippei için küçük bir kıza annelik yapmak, sorumluluğunu almak en başta çok zor olsa da zamanla her şey değişir tıpkı Kippei gibi...

Gakuen Alice



Küçük bir kasaba okulunda Sakura Mikan ve Imai Hotaru, aynı sınıfta okuyan kendilerince iki yakın dosttur. Enerjik Mikan’ın, duygularını göstermeyen Hotaru ile arkadaş olması iyi bir eşleşme gibi görünmese de ikili her zaman birliktedir… Ta ki Hotaru, Alice Akademisi adlı garip bir okulda okumak için çağrılana dek. Geride bırakılacak olmanın acısıyla Mikan, en yakın dostunu bu Alice Akademisi’ne giderek takip etmeye karar verir ancak bu girişimi akademi hakkındaki ilginç bir gerçeği ortaya çıkartacaktır…

Tenjou Tenge



Souchiro Nagi ve Bob Makihara oldukça başına buyruk, asi ve sorunlu iki öğrencidir. Yeni nakil oldukları Todoh Akademisi'ndeki ilk günlerinde güçlerinin vermiş olduğu güvenden dolayı okula ele geçirmeye çalışırlar ve herkesi pataklarlar. Derken bu girişimler okuldaki bir uzak doğu sanatları grubu olan Jyuukenbu tarafından engellenir.Grup üyeleri Natsume Maya, Natsume Aya ve Masataka Takayanagi Souchiro ve Bob'u pataklayarak kısa sürede etkisiz hala getirirler. Bu olaylardan bir süre sonra Souchiro ve Bob okuldaki bir diğer güçlü grup olan İnfaz Grubu tarafından saldırıya uğrar ve ikili daha güçlenmek ve İnfaz Grubundaki üyeleri yok edip intikamlarını almak amacıyla Jyuukenbu grubuna katılırlar. Jyuukenbu ve İnfaz Grubunun'da eskiden kalma bir hesaplaşması vardır.

Monster



Dr.Tenma, Almanya'da oldukça iyi bir konuma gelmiş, ünlü ve yetenekli
bir beyin cerrahıdır. Daha öncelikli bir hasta yüzünden eşini kaybetmiş
bir kadının, kocasının ardından ağlamasını gördükten sonra bundan sonra
hiç bir hastasına sosyal statüsüne göre öncelik tanımayacağına dair
kendi kendine karar verir. Bu kararından sonra, kafasından vurulmuş bir
çocuğu, belediye başkanına tercih eder. Bu kararı ona hastanedeki
pozisyonuna, kariyerine, geleceğine ve nişanlısına mal olur. Tedavi
ettiği çocuk bir süre sonra ortadan kaybolur. Bunu izleyen günlerde
hastane müdürü ve Dr. Tenma'yı suçlayan bir kaç doktor öldürülür.
Tenma, eski pozisyonuna getirilir; ama bu, onu cinayetlerdeki bir
numaralı şüpheli yapmaya yeter.

Major



Honda Shigeharu, çok ünlü bir beyzbol oyuncudur. Hem bezybol hayatında hem de aşk hayatında her şey istediği gitmektedir. Hatta aşklarının meyvesi olarak hikayenin kahramanı olan Goro adında bir erkek çocukları olmuştur. Ancak kader Honda'ya kötü bir oyun oynamış ve karısını kaybetmiştir. Karısının ardından oğlu Goro ile tek başına kalan Honda, kendisini toparlayamamış ve bezybol hayatı da istediği gibi gitmemiştir. Goro, babasını bir kahraman olarak görmekte ve onun gibi bezybol oyuncusu olmak istemektedir. Sürekli olarak pratik yapan Goro'ya anaokul öğretmeni Momoko Hoshino destek vermektedir.

Ancak babası geçirdiği kaza üzerine "pitcher" olarak kariyerine veda etmiştir. Babasının bezybolu bıraktığını öğrenen Goro'nun hayalleri yıkılır. Bunu gören Honda, hayata tutunmaya ve bir "Batter" olmaya karar verir. "Batter" olarak kısa sürede başarılı olur. Bu sırada Goro'nun öğretmeni olan Momoko ile bir yakınlaşma içine girerler. Goro da, kendine bezybol oynamak için Sato Toshiya adında bir arkadaş bulmuştur ve sürekli kendini geliştirmektedir. Herşeyin çok güzel gittiğini düşünürlerken kaderin onlar için başka planları vardır.
 
Son düzenleme:
Konuda varken yazayım tenjou tenge tam bir shounen klasiği olabilecek gibi başlayan süper bir animeydi karakterler falan güzeldi berbat bi sonla rezil ettiler seriyi.
 
Major dram konusunda iyiydi bence. Ama bir şey eksikti ne bilmiyorum ama beyzbol denildiğinde nedense bir Diamond NO Ace olmuyor benim önümde. Bir ateşi yakalamayadı.

Bleach, Bleach yani yorum yapmaya pek gerek yok aslında.

Gantz ve Monster konusunda pek yorum yapamacayacağım. İkisini de hiçbir anime kültürüm olmadan izlemiştim o yüzden yavan geçtiler.

Sanırım sadece Samurai Champlo en iyisi. :D
 
Major dram konusunda iyiydi bence. Ama bir şey eksikti ne bilmiyorum ama beyzbol denildiğinde nedense bir Diamond NO Ace olmuyor benim önümde. Bir ateşi yakalamayadı.
Major giderek de düşen bir seri aslında. İkinci sezon bir tık yukarı çıkıyor ama sonrasında düşüşe geçiyor ve sabitleniyor. Yine de hepsini izledim.
 
Buradan Tenjou Tenge ve Bleach'i izlemişim. Samurai Champloo Mtv Türkiye'de yayınlanan animeyse onu da izledim.Bir yerden anımsıyor gibiyim çiçek kokan samuray mı ne arıyorlardı sanırım kızın babasıydı
 
Major giderek de düşen bir seri aslında. İkinci sezon bir tık yukarı çıkıyor ama sonrasında düşüşe geçiyor ve sabitleniyor. Yine de hepsini izledim.
Öyle proje teslimlerini yaparken arkada açtığım serilerden. İlk sezonu dışında çok dikkate almadım maalesef ama bildiğim kadarıyla sürekli tekrar ediyor. Her sezon hadi baştan başlayalım en güçlüyü yenelim gibisinden.
 
Öyle proje teslimlerini yaparken arkada açtığım serilerden. İlk sezonu dışında çok dikkate almadım maalesef ama bildiğim kadarıyla sürekli tekrar ediyor. Her sezon hadi baştan başlayalım en güçlüyü yenelim gibisinden.
Evet tekrar var. Serinin bir kısmını da dram açısından bilerek tekrar yapmışlar bir de, orası duygusal bölümler. Vardı duygusal ve güzel yerleri gene ama Diamond'u izlemem lazım.
 
Evet tekrar var. Serinin bir kısmını da dram açısından bilerek tekrar yapmışlar bir de, orası duygusal bölümler. Vardı duygusal ve güzel yerleri gene ama Diamond'u izlemem lazım.
Diamond biraz farklı. Duygusallık neredeyse yok mesela. Major'un gerçekçiliği yok. Liseli çocukların 100-200 km hızla top atması, lastikle koşmalar falan. Lakin garip bir ateşleyici özelliği var. Kuroko'yu izlediysen onun Beyzbol versiyonu gibi düşünebilirsin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık