Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181: Tanrı ve Şeytan

Bölüm nasıldı?

• İmu için mükemmel

Kullanılan: 30 27.0%
  • Loki için mükemmel

Kullanılan: 64 57.7%
  • Genel olarak ortalama

Kullanılan: 13 11.7%
  • Genel olarak kötü

Kullanılan: 3 2.7%
  • Olmamış

Kullanılan: 1 0.9%

• Kullanılan toplam oy
    111
Görmezden gelmeye çalışıyorum ama... Yemek olmasa dövüşemeyen bir embesili ana karakter diye başımıza koymuşlar. Bayılazaaaam.
Ya abi gerçekten anlamıyorum bazen, Luffy dediğimiz gerçek bir kişi değil kurgusal bir karakter bunu Luffy yapmıyor. Burada embesil biri olan varsa E.Oda'dır o kadar kötü bir yazar ki saçma sapan şeyler yapıyor. Bir kurgu var aklında bir şeyler göstermesi gerekiyor ama Luffynin aradan çıkması lazım ve adam bağlayamıyor bu olayları... Bu yüzden yok enerjim bitti yok G4 süresi doldu ay hakim kalmaddı, G3 yeni kullandım chibi luffy oldum. Seri başladığından beri sürekli aynı şeyi yapıyor. E.Oda'nın bir her şeye silüet koyması olayını iki Luffy'i aradan nasıl çıkaracağını bilmemesi gerçekten delirtiyor beni.

Sadece Joyboy'a değil Antik Krallığa karşı svaaştılar.O antik krallık içerisinde Davy D. Jones olabilir.Belki Davy D. Jones Antik Krallığın Kralıydı.
Vegapunk Antik Krallıktan değil, direkt JoyBoy'un grubuna karşı 20 krallık birleşti diyor. 1115. bölüme bakabilirsin. Hatta Vegapunk'un anlatımında Antik Krallık hiç geçmiyor bile. Tabi adam ben 3-5 poneye baktım, diğerlerini bilmiyorum diyor, anlattığı hikaye eksik olabilir ama netice itibariyle Vegapunkun beyanları bu yönde.

Kaybol.
--Zoronun kılıçlarla ilişkisi
--Zoro'nun 3 kılıç stili
--Zoro'nun bandanası, ciddiyet ve güç ilişkisi

Bu ilişkileri anlayamayan/bilmeyen arkadaşlara zabaa kadar anlatsan da boş :)

Loki'nin darbeleri, Akainu'dan sonraki en ciddi darbeler.

Akainu ayrı bir seviye ama her vuruşu ölüm herifin.

Ya abi gerçekten anlamıyorum bazen, Luffy dediğimiz gerçek bir kişi değil kurgusal bir karakter bunu Luffy yapmıyor. Burada embesil biri olan varsa E.Oda'dır o kadar kötü bir yazar ki saçma sapan şeyler yapıyor. Bir kurgu var aklında bir şeyler göstermesi gerekiyor ama Luffynin aradan çıkması lazım ve adam bağlayamıyor bu olayları... Bu yüzden yok enerjim bitti yok G4 süresi doldu ay hakim kalmaddı, G3 yeni kullandım chibi luffy oldum. Seri başladığından beri sürekli aynı şeyi yapıyor. E.Oda'nın bir her şeye silüet koyması olayını iki Luffy'i aradan nasıl çıkaracağını bilmemesi gerçekten delirtiyor beni.
Hayır hepsini geçtik seri başından beri böyle sanki ilk defa oluyormuş gibi tepki veriyorlar sanki ilk kez Luffy yemek yiyip güçlenme peşindeymiş gibi kötü durum ama hep böyleydi.

Vegapunk Antik Krallıktan değil, direkt JoyBoy'un grubuna karşı 20 krallık birleşti diyor. 1115. bölüme bakabilirsin. Hatta Vegapunk'un anlatımında Antik Krallık hiç geçmiyor bile. Tabi adam ben 3-5 poneye baktım, diğerlerini bilmiyorum diyor, anlattığı hikaye eksik olabilir ama netice itibariyle Vegapunkun beyanları bu yönde.

--Zoronun kılıçlarla ilişkisi
--Zoro'nun 3 kılıç stili
--Zoro'nun bandanası, ciddiyet ve güç ilişkisi

Bu ilişkileri anlayamayan/bilmeyen arkadaşlara zabaa kadar anlatsan da boş :)
Ee yani? Bandana güç olarak ne veriyor? Luffy hasır şapkası neyse aynı şey, Zoro için 3 kılıç neyse Luffy'nin 3 kılıçı yediği yemektir.Sen bunu anlamayıp birine laf çakıp ötekini görmezden gelirsen zabaaa kadar hikaye anlatmaya devam edip patlama zincirlerinde ya ben zaten patlamadım aslında haklıydım dersin durursun.

Nidhoggr ve Ragnir zamaninda Nika’ya karsi dovustuyse Imu zamaninda bunlara mukavele yapmis olabilir belki de oradan taniyordur

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık