İmu'dan bile güçlü Kaido öyle deme ayıp

İmu'dan bile güçlü Kaido öyle deme ayıp

Bu durum karakteri düşürüyor işte neyine karşı çıkmış oldun ki bu mesajla ?Ya abi gerçekten anlamıyorum bazen, Luffy dediğimiz gerçek bir kişi değil kurgusal bir karakter bunu Luffy yapmıyor. Burada embesil biri olan varsa E.Oda'dır o kadar kötü bir yazar ki saçma sapan şeyler yapıyor. Bir kurgu var aklında bir şeyler göstermesi gerekiyor ama Luffynin aradan çıkması lazım ve adam bağlayamıyor bu olayları... Bu yüzden yok enerjim bitti yok G4 süresi doldu ay hakim kalmaddı, G3 yeni kullandım chibi luffy oldum. Seri başladığından beri sürekli aynı şeyi yapıyor. E.Oda'nın bir her şeye silüet koyması olayını iki Luffy'i aradan nasıl çıkaracağını bilmemesi gerçekten delirtiyor beni.
Çok merak ediyorum buna ne bulucaklarİmu'dan bile güçlü Kaido öyle deme ayıp![]()
Neyi tartışıyoruz şu an ? Luffy dediğin karakter sadece İmu karşısında mı tıkınıyor ? Onlarca kez gördüğümüz şey bu.Ben sana fellik fellik kılıç aradığı panel atıp kaybol mu diyeyim şimdi?Tamam çer çöp ile İmu aynı zaten İmu'ya aynı hareketlerle dövüşsün.Luffy bunun gibilere karşı yemek yemiyor.Etin buduyla döver böylelerini.
Luffy'nin hayvan gibi tıkınamadan dövüşememesi filan seri sonuna geldiğimiz şu bölümlere cidden yakışmıyor ve Oda bunu bence hala bir şaka malzemesi olarak kullanıyor çok komikmiş gibiYa abi gerçekten anlamıyorum bazen, Luffy dediğimiz gerçek bir kişi değil kurgusal bir karakter bunu Luffy yapmıyor. Burada embesil biri olan varsa E.Oda'dır o kadar kötü bir yazar ki saçma sapan şeyler yapıyor. Bir kurgu var aklında bir şeyler göstermesi gerekiyor ama Luffynin aradan çıkması lazım ve adam bağlayamıyor bu olayları... Bu yüzden yok enerjim bitti yok G4 süresi doldu ay hakim kalmaddı, G3 yeni kullandım chibi luffy oldum. Seri başladığından beri sürekli aynı şeyi yapıyor. E.Oda'nın bir her şeye silüet koyması olayını iki Luffy'i aradan nasıl çıkaracağını bilmemesi gerçekten delirtiyor beni.
Top1 zaten
Karakter gelişimi olmadığını cidden düşünüyormusun seride?Bu durum karakteri düşürüyor işte neyine karşı çıkmış oldun ki bu mesajla ?
Bir de ilk zamanlarda bunun düzeleceğini bekliyorduk artı örneğin ilk dövüşlerinden atıyorum Croc ile dövüşürken 3-5 kere yatıp kalkmasının mantığı vardı daha seri yeniydi, karakter toydu vesaire ama hala devam etmesi hiçbir karakter gelişiminin olmaması durumu daha da kötü yapıyor karakteri gittikçe aşağı çekiyor.
Nika'nın olaya dahil olması da absürtlüğü arttırdı. Onepiece zaten herhangi bir karakterin karakter olarak gelişim gösterdiği bir seri de değil haliyle hangi karaktere kötü, çöp desen haksızlık yapmış sayılmazsın.
@Densetsu no Samurai da karakter aşağıda demiş.
Bence oda luffyi herzaman çevresindekilere karşı iyi kişiliği sayesinde zirveye çıktığınu kanıtlamak istiyor bize dresserossada gladyatörler korumuştu alabastada robin gibi gibiLuffy'nin hayvan gibi tıkınamadan dövüşememesi filan seri sonuna geldiğimiz şu bölümlere cidden yakışmıyor ve Oda bunu bence hala bir şaka malzemesi olarak kullanıyor çok komikmiş gibi![]()
@Reiper Kaido, İmu'dan güçlü diyor mu ki ? Bu imu için geçerli genelde Loki üzerine konuşuyoruz. Loki de Kaido'dan güçlü olabilir tam emin değilim şimdilik.