Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Şimdi Zoro gariban Summersa King of hell çekse ben yermiyim yemem :D, yav şu Lokiye bak adam gökyüzüyle birlikte vuruyoyor sanki bide Imudan kan alıyor. Sanjiyle Zoronun çok güçlenmesi lazım lazım, artık meyvemi yerler başka birşeymi yaparlar ben onu bilmem. :bilmem:

Şimdi Zoro gariban Summersa King of hell çekse ben yermiyim yemem :D, yav şu Lokiye bak adam gökyüzüyle birlikte vuruyoyor sanki bide Imudan kan alıyor. Sanjiyle Zoronun çok güçlenmesi lazım lazım, artık meyvemi yerler başka birşeymi yaparlar ben onu bilmem. :bilmem:
Bence belli bu adadaki alacakları güçlendirme: Kral Haki.

Sanji zaten kendisi şeytan meyvesi gibi ucu açık, kardeşlerinin yeteneklerini de kullanabilir bir ihtimal.

Zoro Omen konusunda bir şeyler yaşadı bakalım altından bir şey çıkacak mı. Enma gibi Wado'dan da sihirli bir güç çıkabilir. Sandai kitetsu yerine de Nidai kitetsuyu getirebilir belki gelirken Yamato. Gözü zaten bekliyoruz açsın diye.

Meyve gereksiz gibi o yüzden.

Cok birsey istemiyoruz ya su karakterleri buyuk dovuslere sokarken en azindan saglikli olsunlar ya. Nidhoggr’u bu dovuse hazirlarken yillardir bagli olmasi, bagliyken Gunko ve Shamrock tarafindan perisan edilmesi mi gerekiyordu? Saglikli bir Nidhoggr ve Ragnir neler yapabilirdi onu merak ediyorum su an. Imu cok fazla agirligini koymus meyvesi ya da seytani ozelligi mi ne desek bilemedim ama cok absurd bir sey, burada birisi Kara Nika yazmisti gercekten de olabilir. Ama gercekten buyuk saygi duydum efsanevi altilinin saldirilarinin islemedigi, Garp ve Roger’in domi reversi yemis Xebec’i bile zor yendigi ortamda Imu ile basabas dovusebilmek buyuk yetenek ister. Bakalim Nika neler yapacak

Halen kaido felanmı deniyor ?

G5 i yeni uyandıran luffye paspas olup anca çer çöp dövebilen yamato tarafından uzun süre tutulan kaido imu ile başa baş giren loki ile kıyasmı edilecek gerçekten?

Lokinin potansiyali luffynin zirve halinden çok farksız prıme garp roger wb demon rox dörtlüsünün üstündemi değilmi tartışılmalı kaido bigmom felan artık mevcut seviyenin altında kalıyor

Cok birsey istemiyoruz ya su karakterleri buyuk dovuslere sokarken en azindan saglikli olsunlar ya. Nidhoggr’u bu dovuse hazirlarken yillardir bagli olmasi, bagliyken Gunko ve Shamrock tarafindan perisan edilmesi mi gerekiyordu? Saglikli bir Nidhoggr ve Ragnir neler yapabilirdi onu merak ediyorum su an. Imu cok fazla agirligini koymus meyvesi ya da seytani ozelligi mi ne desek bilemedim ama cok absurd bir sey, burada birisi Kara Nika yazmisti gercekten de olabilir. Ama gercekten buyuk saygi duydum efsanevi altilinin saldirilarinin islemedigi, Garp ve Roger’in domi reversi yemis Xebec’i bile zor yendigi ortamda Imu ile basabas dovusebilmek buyuk yetenek ister. Bakalim Nika neler yapacak
Efsane altılı bu form ile dövüşmedi sadece satürnde zuhur olduğu hal ile kapıştı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık