Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Ben Shanks ile Dragonu merak ediyorum acaba onlarda tanrısal bir güç var mı ? Yoksa onlarda bu seviyeler için zayıf kalacak.
Bence şu an Dragonda öyle bi güç olmayabilir ama İmuyu öğrendikten sonra antik silah veya Tanrı meyvelerinin birinin peşine düşmüş olabilir.Tabi bunu meyvesi olmadığını varsayarak diyorum.

seri korsanlıktan çıkıp seçilmiş tanrılar savaşına doğru ilerliyor kendisine zarar vermekten öteye geçemiyor,
yıllarca gördüğümüz üzerine hayaller hikayeler kurduğumuz karakterlerin sanki kullanılmış peçete gibi köşeye atılıp, tanrılar savaşına dönmesi olayın seriye zarardan öte birşey vermez nasılki naruto evreninin içine kaguya nasıl etmişse hikayeyi öldürmüş ise loki ile imu da aynı olaylar biz yıllarca zoro sanji luffy diye giderken.
seri sonu gelmiş bizim tayfa tek yiyor başka bir seçilmiş kişi çıkıp zoronun sanjinin içinden geçilmiş yerde imu ile kafa kafaya savaşıyor hikaye neydi hasırşapka tayfasının korsanlar kralı olma yolculuğuydu, sanjinin all blueyu bulması naminin dünya haritasını çizmesi zoronun en iyi kılıç ustası olması usopun denizin cesur savaşcısı olması luffynin korsanlar kralı olmasıydı dimi peki şuanda hikaye noldu luffyi yok nika var zoro yok sanji yok usopp yok nami yok seçilmiş diger kişi loki var hikaye bitmiştir seride bitmiştir one piece = seçilmişler savaşında yok olmuş hayaller boşa harcanmış onlarca yıl...

Tanrı meyvelerine sahip kullanıcılar şeytan meyvelerini iki kez uyandırabiliyor olabilir. Mesela ilk uyanış normal bizim bildiğimiz meyve uyanışı iken ikinci uyanışta şeytan meyvesinin şeytanıyla direkt anlaşma üzerine kurulu bir şey olabilir. Naruto’nun Kurama ile anlaşma yapması olarak düşünebilirsin bunu. Imu şeytan meyvesinin uyanışında etrafındaki bulutlarda gözler vardı. Bu gözler belki de meyvenin şeytanına aittir. Ve Imu’yu bu şeytan gözlüyordur.

Çok fazla teori üretilebilir bu konuda. Bakıp, göreceğiz.
Aklıma Bleach geldi. Orada da Espadalardan bir tek Ulquiorra 2. salınımı yapabiliyordu ve yazarken fark ettim ki bu salınım bizim Imu'ya aşırı benziyor :) Ek olarak Ulquiorra'nın simgelediği duygu boşluk ve Imu boş yüzyıldan günümüze hayatta kalan tek canlı :) O zaman 82 Alabasta 83 Water Seven 84 Skypiea 🤣🤣🤣

5 yıl önceden Im'in kılıcını tahmin etmiştim. Japonya'daki çaycı amcam saolsun. ;)

Ragniri kaldırmakta sorun yok ki. Thor'un Mjölnir çekicinin aksine layıklık söz konusu değil. Ragnir'in kendi iradesi var. Atıyorum Zoro tutarsa ve Ragnir zoroyu sevmezse Zoro'ya yıldırım atabilir. Ya da Usopp tutarsa ama büyüklüğünden dolayı kaldıracak gücü yoksa Usopp'un işini kolaylaştırmak için Usopp'un elinde kendi kendine havaya kalkabilir.

Ragnir burada daha çok Naruto'da Kisame'nin Samehada'sı gibi. Samehada da kendisine dokunan olduğunda hırçınlaşabiliyor, diken şeklinde tutanın eline zarar verebiliyordu ama Bee'nin çakrasını sevdiği için kendisini tutmasına izin vermişti. Luffy ile kanka oldu Ragnir zaten, kendisini kullanmasına izin verir.
Layık olayı var sadece meyveyi yiyen kullanabilir olayı var. Çünkü yıllardır meyveyi yemesi için kimseyi layık görmedi Ragnir. Bu dolaylı yoldan kendisini de layık kılınanın kullanması anlamına geliyor. Meyveyi yiyen Ragniri kullanır olayı. Ben böyle yorumluyorum acıkcası. Tabi ki Thor çekici ile birebir örtüşen bir durum yok. Bu tanrısal bir çekic sadece layık olan kaldırabilir. Burada ki layıklık kısmı farklı ama sonucta var.

Bu arada seride İMU ile aynı göz çizilmiş tek karakter var o da Mihawk. Animede sarı iken mangada aynı renk çizilmiş gözleri kırmızı... Bunlar ya baba oğul ya Nerona ailesinin imu ile son kalan ferdi Nerona Mihawk... Son kalan Lunarialı Albert gibi...

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık