Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

Tamamen ragnir :D Ragniri sallayıp durdu :D

Valla ben diyim bu Captain Amerika muhabbetine dönmezse iyi :D Onu Loki düşünce tek kaldıran Luffy filan yaparsa ya oda bi s.. g.. derim :D
Ragniri kaldırmakta sorun yok ki. Thor'un Mjölnir çekicinin aksine layıklık söz konusu değil. Ragnir'in kendi iradesi var. Atıyorum Zoro tutarsa ve Ragnir zoroyu sevmezse Zoro'ya yıldırım atabilir. Ya da Usopp tutarsa ama büyüklüğünden dolayı kaldıracak gücü yoksa Usopp'un işini kolaylaştırmak için Usopp'un elinde kendi kendine havaya kalkabilir.

Ragnir burada daha çok Naruto'da Kisame'nin Samehada'sı gibi. Samehada da kendisine dokunan olduğunda hırçınlaşabiliyor, diken şeklinde tutanın eline zarar verebiliyordu ama Bee'nin çakrasını sevdiği için kendisini tutmasına izin vermişti. Luffy ile kanka oldu Ragnir zaten, kendisini kullanmasına izin verir.

Sadece hakiyle çıkılabilecek bir seviyenin sınırı var. Boşuna demedi adam bana 2 tane meyve lazım diye.
Tabiiki öyle ama neredeyse serinin en güçlü korsanlarından birinin böyle çaresiz kalması,bana göre çok yanlış bir hikaye işleyişi.

Mesela Roger hiç bu meyve konulara girmedi bile İm çıksa gelse karşısına Roger da İm tarafından ezilecekti.

Ben Shanks ile Dragonu merak ediyorum acaba onlarda tanrısal bir güç var mı ? Yoksa onlarda bu seviyeler için zayıf kalacak.

Son düzenleme:
Ben Shanks ile Dragonu merak ediyorum acaba onlarda tanrısal bir güç var mı ? Yoksa onlarda bu seviyeler için zayıf kalacak.
Dragon'da meyve vardır hatta çok sağlam bir meyvedir.

Shanks'e gelince o iş karışık. Bu adam Imu'yu, Nika'yı falan biliyor muhtemelen. Buna rağmen Xebec'in aksine hiç meyve peşinde koşmuyor, sadece aylak aylak dolaşıyor. Aslında biz aylak aylak Yonkouluk yaptığını düşünüyoruz. Shanks'in kendini sadece haki üzerinde yetiştirmesinin çok sinsi bir plan doğrultusunda olduğunu düşünüyorum.

Imu'yu seçilmiş kişiler indirecek. Peki Imu indikten sonra meyveler tamamen yok olursa? Yani son savaş sonrası meyveler tamamen yeryüzünden silinirse yeryüzüne kim hükmeder? Hakisi en güçlü olan ve hakiyi en iyi şekilde kullanabilen kişi. Belki de Shanks diğerlerinin aksine son savaş için değil, savaştan sonraki dünya çin hazırlık yapıyordur. Şahsen ben Shanks'in öyle bir sinsilik ile plan yaptığını görmek isterim. En azından bu adam herkesin ötesinde plan yapmış deriz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık