Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1181 Spoiler Yorumları

İngilizcen var işte kardeşim burada da bilinen diyor.
WB'ninkinde dünyanın en güçlü korsanı vardı diyor.

Söylediklerimden farklı bir şey görmedim üstelik dediğim gibi onlara etiket gözüyle baktığım için atmıyorum dendi diye atıyorum.

Şuan serinin geldiği güç seviyesini de bir önceki çağla kıyaslamayı uygun bulmuyorum çünkü bence Loki, İm falan çok daha güçlüler sadece Kaido ile kıyaslanabilirler gibi geliyor bana daha önce de Kaido için neler dediğim ortada 3-5 kizaru döver falan diyordum yani.

Loki'nin dövüşü güzel başladı adam çok ağır hasarlar almasına rağmen çok güçlü saldırılar çıkarıyor ve karşısında inanılmaz hızlı,güçlü ve yüksek hasarlı bir karakter var. Üstelik savaşın boyut olarak çerçevesi de çok yüksek. Prime wbler rogerlar güçlüyse göstersinler derim şu saatten sonra.
WB'nin en güçlü unvanı keşfedilen bir şey mi usta?

WB'nin en güçlü unvanı keşfedilen bir şey mi usta?
En güçlü korsan denizlerin en hakim kişisi diye verildi o ünvan ,deprem meyvesinin oluşturduğu enerjiye de hiç bir güç yaklaşamazdı belki ondan söylendi ama hepimiz gördük 78lik garp solo skydive attı hachinosuya başarısız oldu okey ama o bile cobye girecek kılıcı karnına alarak, wb 20 yıldır wanoyu kurtarmaya gitmemiş biliyormuş da Ace'i durdurmaya çalışacağına kendin gideydin tayfanda izo var.
hasta wb marinefordda 72 garp 76 40 sene önce , 32 ve 36 yaşlarındayken Garp'ın bariz üstün gösterildiği God Valey flashbackleri var. Tüm bunlara bakınca vs olsa Garp alır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık