Karasakal da var ama bahsettiğim maalesef CobyGörselde sevimsiz çok, bahsettiğin Coby'se hiç hoş değil.![]()

Karasakal da var ama bahsettiğim maalesef CobyGörselde sevimsiz çok, bahsettiğin Coby'se hiç hoş değil.![]()

Seri başındaki serseriyi de deniz canavarı yedi . Kid ve tayfasını tekledi adam yeme hakkını.Neymiş shanks Lokiyi yenmis.
Başını yener. Seride canon olarak sanksin yendiği tek karakter seri başındaki serseri.
Neyse çıldırmadan sakin duracağım.lokiyi kimse yenemez
Yok yav o kadar değildir.Sen şakasına atıyorsun da, inanan var buna.
78 taşındaki Garp için durum buLoki yerine Garp olsa kılıç saldırısıyla yenilmişti.
Güzel yakalamışsın.Adamın iyi yaptığı şey medya kültürünü iyi harmanlayıp manga karakterlerine çevirmesi zaten.Bu sahne Mumya fimindeki İmothep'e gönderme direk
![]()
![]()
Gol d rogerin ona zor zamanlarda kullan diye verdiği haki düğümunu kullanmıştır ordaSeri başındaki serseriyi de deniz canavarı yedi . Kid ve tayfasını tekledi adam yeme hakkını.
WB'nin en güçlü unvanı keşfedilen bir şey mi usta?İngilizcen var işte kardeşim burada da bilinen diyor.
WB'ninkinde dünyanın en güçlü korsanı vardı diyor.
Söylediklerimden farklı bir şey görmedim üstelik dediğim gibi onlara etiket gözüyle baktığım için atmıyorum dendi diye atıyorum.
Şuan serinin geldiği güç seviyesini de bir önceki çağla kıyaslamayı uygun bulmuyorum çünkü bence Loki, İm falan çok daha güçlüler sadece Kaido ile kıyaslanabilirler gibi geliyor bana daha önce de Kaido için neler dediğim ortada 3-5 kizaru döver falan diyordum yani.
Loki'nin dövüşü güzel başladı adam çok ağır hasarlar almasına rağmen çok güçlü saldırılar çıkarıyor ve karşısında inanılmaz hızlı,güçlü ve yüksek hasarlı bir karakter var. Üstelik savaşın boyut olarak çerçevesi de çok yüksek. Prime wbler rogerlar güçlüyse göstersinler derim şu saatten sonra.
Garp 78 yaşında ve Karasakal korsanlarıyla kapışıyordu.Karasakal korsanları her savaşta kâr etmesi gerek.Yoksa Karasakal Korsanları olmazlar.Loki yerine Garp olsa kılıç saldırısıyla yenilmişti.
En güçlü korsan denizlerin en hakim kişisi diye verildi o ünvan ,deprem meyvesinin oluşturduğu enerjiye de hiç bir güç yaklaşamazdı belki ondan söylendi ama hepimiz gördük 78lik garp solo skydive attı hachinosuya başarısız oldu okey ama o bile cobye girecek kılıcı karnına alarak, wb 20 yıldır wanoyu kurtarmaya gitmemiş biliyormuş da Ace'i durdurmaya çalışacağına kendin gideydin tayfanda izo var.WB'nin en güçlü unvanı keşfedilen bir şey mi usta?