Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Güldük eğlendik ama zaten normal bir one piece okuyucusu sanji-zoro nun tek yiyeceğini bilmesi lazımdı.Ortada şaşılacak bir durum yok.Bakın altını çizerek tekrar söylüyorum.''normal''
fanboylar adına üzülüyorum tabii.kıvranıp duruyorlar : )
Tek yemek var Teeekkk yemek var bunlar farklı şeyler, bak mesela Sanjiye adam Imudan atom bombası gibi tekme yemiş yer gök sarsılmış ama Zoro öylemi osuruktan teyyare bir aleve anam yandım deyip bayılmış. :D

Ah bee, Moria'nın meyve bizim tayfada olacaktı ki. Zoro, Sanji, Gaban cart curt güçlü herkesin gölgesini basacaksın Luffy'e. Nightmare G5 Luffy, Imu'nun bile kabusu olurdu. Şu yazar bizim wet dream'leri hiç gerçekleştirmiyor ki

Tek yemek var Teeekkk yemek var bunlar farklı şeyler, bak mesela Sanjiye adam Imudan atom bombası gibi tekme yemiş yer gök sarsılmış ama Zoro öylemi osuruktan teyyare bir aleve anam yandım deyip bayılmış. :D
O konu ayrı tabii : ) Neyse şu sayfalar gelse de gerçekten neler olmuş görsek.Bunun olması süper oldu.Umarım akıllanırlarda adam akıllı güçlenirler bu adada.bence baya bi süre adadan çıkamayacaklar gibi.gaban bu iki salağı sıkıştırılmış bir eğitimden geçirir.

Hikayenin konumu büyük çarım gelmesine izin vermeyecek kadar sona yaklaştı. Tek seçenek Luffynin Joyboy hakisine ulaşması. Seride gelmesi beklenilebilecek gizemi devam eden tek büyük Dragon kaldı. Gelirse nasıl bir etkisi olur bilemedim. Kesin meyve gücüyle alakalı bir artısı olur gibi.
Yanık izli adam gelir belki. İmu yakmıştır zamanında :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık