Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180 Spoiler Yorumları

Kılıç ustalarını dahil edecek olursak Fuji de sopaladı bunu. Bence direkt Mihawk’ı dahil edelim. Mihawk’a yenildikten sonra daha da Mihawk’a kaybetmedi. Anlık olarak Mihawk 1-0 önde ama Zoro Mihawk’a 2. galibiyeti göstermedi. Zoro’ya artı yazar, Oda da haklı çıkar.
Fuji bir teke tekte Zoro'yu yenmedi.Zoro'yu yerin dibine gömdü ama Zoro yerden Fujitora'ya saldırdı.Ortada tam olarak kazanan veya yenilen olmadı.

Zoro seven arkadaşlar savunacak argumanımız var , bu Imu Xebeci konak bedeni ile dalga geçe geçe yenmedi mi , hatta kendi dovmedi Garp ve Rogere dövdürdü. Efsane 6 'lı bile en güçlü saldırıları ile zarar veremedi bu adama . Şimdi kendi bedeni ve dönüşümü ile Zoroyu yenmesi gayet normal değil mi . Hatta Zoronun direkt kendi cesareti ile böyle bir gücün karşısına çıkması bild övülmeye değer
..

Omen denilen teknik uygulandığı kişiye göre farklı bir sonuç ortaya çıkarıyorsa; Luffy, Usopp ve Chopper'da beklenenden farklı bir sonuç görebiliriz.

İmu bence Loki'nin yanına Ragnir için gitti. Şu ana kadar yaptığı şey kutsal şovalyeleri kurtarmak oldu. Gunko kaldı geriye o da buzun içine hapsoldu. Eğer Ragnir navakt olunca buz çözülecekse İmu direkt Ragniri hedef alacaktır. Ya da Gunko'yu hapsolduğu buzla birlikte alıp götürebilir

Güldük eğlendik ama zaten normal bir one piece okuyucusu sanji-zoro nun tek yiyeceğini bilmesi lazımdı.Ortada şaşılacak bir durum yok.Bakın altını çizerek tekrar söylüyorum.''normal''
fanboylar adına üzülüyorum tabii.kıvranıp duruyorlar : )

Loki ve Luffy'nin şu an Imu'dan güçsüz olduklarının gösterilmesi ama Imu'nun da bunlara üstünlük kurarken zorlandığının gösterilmesi lazım. Yenilebileceğinin donelerini bu dövüşte görmeliyiz. Başka türlü kurtarmaz. 50 arc daha çizmeyeceksin. Standart yeni çıkmış villaini parlatma tarifesi burada geçmez. Hiç geçmez hem de. Bizimkiler amele sümüğü muamelesi gördüğü an seriye koca bir eksi daha yazar. Boş yere.
Sanji ve Zoro'nun yenildiği gibi ikisinin yenilmesinden ziyade benim Oda'dan beklediğim şu: 2v1 Mid-diff olsun ama Hajrudin, Jarul, Gaban ve Dorry-Brogy; Usopp'un ölümü ve Sanji-Zoro'nun amputasyona varacak kadar çok ağır şekilde yaralanmalarını bu ikilinin gözlerinin önünde yapmasını sağlayıp ''Kaybetmeyi göze almadan istenen şey asla olmayacak'' mesajını vermesi.

One Piece için çok ağır olduğunu söyleyebilirsiniz, ki öyle, ama bunun kalitesi mükemmel olur üstüne üstlük tam senin dediğin durumdan kurtaracak bir durum olur. En iyi çıkış yolu bence bu. Fakat muhtemelen, bunu gömmek için söylemiyorum sadece olması en muhtemel olan şey bu, olacak şey Imu'nun daha fazla dışarıda kalamayışından ötürü Elbaf'ı ''Orta Mezbaha'' yaptıktan sonra çekileceği.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık