Zoro kardeşimizede bir katılım madalyası verelim lütfen.Zoro seven arkadaşlar savunacak argumanımız var , bu Imu Xebeci konak bedeni ile dalga geçe geçe yenmedi mi , hatta kendi dovmedi Garp ve Rogere dövdürdü. Efsane 6 'lı bile en güçlü saldırıları ile zarar veremedi bu adama . Şimdi kendi bedeni ve dönüşümü ile Zoroyu yenmesi gayet normal değil mi . Hatta Zoronun direkt kendi cesareti ile böyle bir gücün karşısına çıkması bild övülmeye değer
..

Evrenin en güçlü varlığı antik savaşta varolmuş ve joyboyu bile indirmiş adama yenildikleri için dalga geçiosanız tabi buyrunOnlarla da dalga geçerdik.
Bende aynı fikirdeyim son boss gelmiş ne gücünü bilen yok bi zahmet tek atsın, öldürmüyor zaten acı çektiriyorGüldük eğlendik ama zaten normal bir one piece okuyucusu sanji-zoro nun tek yiyeceğini bilmesi lazımdı.Ortada şaşılacak bir durum yok.Bakın altını çizerek tekrar söylüyorum.''normal''
fanboylar adına üzülüyorum tabii.kıvranıp duruyorlar : )
Bence oda mario savaşında beyaz sakalla - ace öldürdü sonra ölümleri iptal etti
.Avatarı çok güçsüz diye editlesene.Dragon uzaktan izlemekte haklıymış. Boşuna linç etmişiz. Hakkını helal et reis. Biz cahildik bilemedik.

Ortada ciddiye alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Imu madara olursa onunla da dalga geçilir.Evrenin en güçlü varlığı antik savaşta varolmuş ve joyboyu bile indirmiş adama yenildikleri için dalga geçiosanız tabi buyrun![]()
Bu forumda kimin neyi ciddi söylediğini kestiremiyorum artık kusura bakma...Ortada ciddiye alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Imu madara olursa onunla da dalga geçilir.
Goresei bile şok oldu orjinal formunla nasıl gidersin diye.Sanırım bir önceki çağdan sonra ilk defa yeryüzüne çıkmış.elbafdaki adamlarıda şok geçirdi zaten.Buna sebep olanda Luffy ve Loki.Kalan herkes çer çöp.Luffy Loki olmasa zaten adamları tüm herkesi rahatça alıyordu.zoro-sanji güçleri kafa kafaya 2 karakter ama hala çok zayıflar.ikisinin hem kuvvetli olduğu yanlarını ayrıca zayıf olduğu diğer kısımlarını çok daha fazla artırmaları lazım.Zoro kılıç Sanji kalkan ama diğer özellikleri çok kötü seviyede.Bende aynı fikirdeyim son boss gelmiş ne gücünü bilen yok bi zahmet tek atsın, öldürmüyor zaten acı çektiriyorBence oda mario savaşında beyaz sakalla - ace öldürdü sonra ölümleri iptal etti
.
Adam gelene gecene tek atıyor en azından bakalım nolcak bizim luffy et yiyip kendine gelmedimi niye loki vs ım yazıyor luffy de ordaydı hala kendine gelemedi demekki
Xebec bile yemiş Kaido kim köpek yahu.Loki yemedi diye Kaido kendine ne payı çıkartacak?O sırada domi yemeyen Loki’nin pis pis sırıtış, Imu’nun double çöplüğünün beliriş.