Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 45 48.4%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 23 24.7%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 12 12.9%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 10 10.8%
  • Kötü

Kullanılan: 3 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    93
Omen şovalyeler için kutsama gibi birşey.Adamlar yeniden doğuyor güç kazanıyorlar.Enerji akışı oluyor sanırım.Ayin gibi birşey ama kara ayin meleklerin kutsaması değil.Duanın zıttı gibi anladım ben.Gerçek tanrıya insanlar dua eder o da onlara güç ve sağlık verir bunlar da Omen ile bu gücü şeytan Imu’dan istiyorlar Imu da veriyor yandaşlarına daha doğrusu bahşediyor.Kısacası şeytanla anlaşmanın farklı versiyonu.
Luffy de Amen kullanır o zaman.
Ağa dev ordusu amiral kadar etmese bile senin baya bı işine yarar.Beyazsakal oars'ı getirince karşı taraf güçlü bir müttefik getirmişler.Dev ordusu savunma olarak kullanabilirsin bu da baya bı işe yarar.Niye herkes dev ordusunu istiyor sanıyorsun?
Punk hazard ve Dressrosa Smile denilen bir saçmalığın etrafında döndü; Wano'da gördük, hiçbir işe yaramayan çöp, Oda'nın drama senaryosuna çanak tutan bir şeydi. Dev çocukları kaçırmaya çalıştılar, dramasını yaşadık bitti işte. Ronja Reise saygılar.:sapkali:

Simgeleri, kuru kafalar falan korsan mı demek lazım? Yoksa ölüm işareti olarak mı? Algılamak lazım… neyse

Bölüm kötü değil, Tr gelsin daha iyi inceleyeceğim, reis kanıyla adam itiyor, kol ve bacak alıyor. Atom bombası fırlatıyor. Bir de o kandan çıkan simge ne ya? Gülücük gibi Foxy mi bu adam cidden ahraz bu Oda, süsleme bir şeyide. Ayrıca Sommers ve diğer çöp için değer mi bilmem? Ama Gunko önemli sanırım. Sonda Lokinin çizimini ben çok beğendim.

Simgeleri, kuru kafalar falan korsan mı demek lazım? Yoksa ölüm işareti olarak mı? Algılamak lazım… neyse

Bölüm kötü değil, Tr gelsin daha iyi inceleyeceğim, reis kanıyla adam itiyor, kol ve bacak alıyor. Atom bombası fırlatıyor. Bir de o kandan çıkan simge ne ya? Gülücük gibi Foxy mi bu adam cidden ahraz bu Oda, süsleme bir şeyide. Ayrıca Sommers ve diğer çöp için değer mi bilmem? Ama Gunko önemli sanırım. Sonda Lokinin çizimini ben çok beğendim.

Loki'yi öyle görünce aklıma direkt bu geldi.

Jinbe’nin kendini ateşe atmamasını bırakın beni ölecem dememesine ne diyorsun ? :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık