Jinbei hakkaten bu aralar çok gözüme batıyor, hareketleri hiç bir hasır şapka gibi değil.Zoro pasam saldirana kadar geld stensen paket olmus hayrudin bile once saldirmak istemis ama pasamiz hala beklemis. Eksi yazdi zoroya.
Sanji gorur gormez dalmis imu ya masallahi var birde jimbe korkudan altina kacirmis.
Zoro jimbeiye eksi yazdi bu
Sanjiye ise art![]()

Sanjiyle Summersın kavgası zaten önce ideolojilerle sonra yüz ifadeleriyle şimdiden başladı.Zoro ve Sanjinin rakipleri zaten sağlam power up aldı.En baştan beri dediğim asıl vs geliyor.rüyacı vs zoro ve dikenci vs sanji.bu vs ler sayesinde bizim ikili power up alacak.İmu nun rakibide loki ve luffy.ikisi beraber anca dayanır imu karşısında.bizim kızla zaten brook arasında olan olay yüzünden o kimseyle vs atmaz.

Omen şovalyeler için kutsama gibi birşey.Adamlar yeniden doğuyor güç kazanıyorlar.Enerji akışı oluyor sanırım.Ayin gibi birşey ama kara ayin meleklerin kutsaması değil.Duanın zıttı gibi anladım ben.Gerçek tanrıya insanlar dua eder o da onlara güç ve sağlık verir bunlar da Omen ile bu gücü şeytan Imu’dan istiyorlar Imu da veriyor yandaşlarına daha doğrusu bahşediyor.Kısacası şeytanla anlaşmanın farklı versiyonu.Omen yeni bir Haki türü veya Haki kullanım tekniği sanırım.
Gerd üzdü ama neyseki Chopper orda, bir bandaj kombosuyla çözer işi. Stansen'e tahta bacak takın, uğraşmayın.
14 yıl gelmek için biraz geç değil mi yav, zaman algın mı farklı senin.
Imu önceki bazı düşmanlar gibi umutsuz hissettirmiyor, dövülür gibi sanki bu.
Imu ne yapacaksan yap, Luffy'nin tepesini fazla attırmadan çekip git adadan, Kutsal Toprakları hedef aldırtma Luffy'e de Raftel'e gidip artık öğrenelim şu One Piece neymiş.
Düşüncene saygı duyuyorum ama bana uçuk bir ihtimal gibi geliyor, olsa bile Natsu vs Acnologia gibi bir şey olur tad vermez. Karasakal Gekko ile uğraştığına göre önemli bir işlevi olabilir ama Davy Jones cesediyle vs alakalı olabileceğini düşünüyorum, belki onun ceseti doldurulabilir ama zor işler, uyanışla falan filan belki ekstra süprizler katabilir. Malzeme bol, gerisi Oda'ya kalmışMoria teorim vardı Kaidonun indirilmesi için, Kaidoya yenilip tüm tayfasını kaybetti Kaidoyu yenmesi için Luffye yardım edecek bizim taraftakilerin gölgelerini Luffye koyup öyle yenecek diye kid,law,sanji,zoro... Galiba bunu İm için yapmaları gerekecek başka türlü yenilmez bu.