Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 31 41.9%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 20 27.0%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 11 14.9%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 10 13.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    74
Sebep aslında Vegapunk'ın mesajından dolayı.14 yıl önce Harald öldükten sonra bir nefes nefese klamıştı.Tanrı şövalyelerin ölümü onda etki yaratıyor.O yüzden risk almak istemedi.Ama şuan dünyada bir kaos hakim Gunko'da bunu anlatıyor zaten.O yüzden devleri şimdi almaya geldi.
Loki, Dorry ve Broggy'i çıkar devleri toplasan 1 amiral etmiyor zaten; işin aslı Shanks tuzağa gönderdi bunları.

Adam lokiye ulaşana kadar kimsenin suratına bile bakmadı, sadece engelleri kesti geçti. Zoro'nun haoshokulu saldırısına gözünün ucuyla bakıp, suratını bile çevirmeden atak yapıp geçti. Bu adam çok güçlü, nasıl damage yiyecek düşünemiyorum. Lokinin skilleri ve Luffy'nin G5 uyanışı olmadan düşünemiyorum damage yediğini. Luffy, Zoro, Sanji'den bi üçlü saldırı görebiliriz belki, tabi savaş bitmeden ayılabilirse

İmu iyileştirebiliyorsa Luffyde iyileştirmesi gerekir ...

İmu vs Chopper bekliyorum :a::artiz: Loki ve Luffy baş edemez onla ...

Son düzenleme:
İmu çizim tarzı olarak hoşuma gitmedi seri birden nanatsu no taizaiye döndü. Chopper'e yakın çizimler yapılmış rolü devam edecek gibi.

Adam lokiye ulaşana kadar kimsenin suratına bile bakmadı, sadece engelleri kesti geçti. Zoro'nun haoshokulu saldırısına gözünün ucuyla bakıp, suratını bile çevirmeden atak yapıp geçti. Bu adam çok güçlü, nasıl damage yiyecek düşünemiyorum. Lokinin skilleri ve Luffy'nin G5 uyanışı olmadan düşünemiyorum damage yediğini. Luffy, Zoro, Sanji'den bi üçlü saldırı görebiliriz belki, tabi savaş bitmeden ayılabilirse
Moria teorim vardı Kaidonun indirilmesi için, Kaidoya yenilip tüm tayfasını kaybetti Kaidoyu yenmesi için Luffye yardım edecek bizim taraftakilerin gölgelerini Luffye koyup öyle yenecek diye kid,law,sanji,zoro... Galiba bunu İm için yapmaları gerekecek başka türlü yenilmez bu.

Yav adamın Sanji e Zoroya karşı 3 çeşit haki üstünlüğü beden üstünlüğü meyve üstünlüğü silah üstünlüğü etc... var da var yani bu şartlarda Zoro kılıçta Imudan üstün olsa yada Sanji daha iyi dövüşcü olsada hiç şansları yok, şimdi birde Lokiye bakalım: Lokide üstün beden varmı var meyve varmı var ailah ve baki varmı hepsi var adam doğuştan bir anormallik zaten, Imunun ateşine karşıda buz gücü var etc... Zoro ve Sanji her nekadar exoskeleton ve Meitolarla donatılmış olsalarda başlangıç noktaları çok düşük o yüzden mağlubiyetleri anlaşılabilir hem meyveleride yok.

Benim kanımca Imu sırf Lokiyi daha büyük bir tehdit olamadan önce öldürmeye geldi bu adaya çünki adam sanki Imunun antisi olarak doğmuş. :sapkali:

Son düzenleme:
Zoro pasam saldirana kadar geld stensen paket olmus hayrudin bile once saldirmak istemis ama pasamiz hala beklemis. Eksi yazdi zoroya.

Sanji gorur gormez dalmis imu ya masallahi var birde jimbe korkudan altina kacirmis.

Zoro jimbeiye eksi yazdi bu
Sanjiye ise art :alkis:

Zoro ve Sanjinin rakipleri zaten sağlam power up aldı.En baştan beri dediğim asıl vs geliyor.rüyacı vs zoro ve dikenci vs sanji.bu vs ler sayesinde bizim ikili power up alacak.İmu nun rakibide loki ve luffy.ikisi beraber anca dayanır imu karşısında.bizim kızla zaten brook arasında olan olay yüzünden o kimseyle vs atmaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık