Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1180: Alamet

Bölüm nasıldı?

• Kılıcın keskin olsun, İmu-sama

Kullanılan: 26 52.0%
  • Yetmez, ama evet.

Kullanılan: 12 24.0%
  • Daha yüksek performans beklerdim.

Kullanılan: 4 8.0%
  • Bölümün yeniden çizilmesi lazım.

Kullanılan: 7 14.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Peki kötü karakter profili
Kara derili check,
Boynuz ve kuyruk check,
Enel halkası check,
Gözler sasuke çakması çek,
Karakter üstü elbise yok çek,
Albino mu nedir beyaz saç çek,

Yüz puan üzerinden bir şeyle uğurluyorum.

Loki'nin önce tıkınmaya çalıştığı sahneden badass geldiği sahneye olan geçiş gerçekten saçma. Öylesi bir giriş öncesinde bu kadar komik bir çizim komedi gibi göstermiş.Oda şu tıkınma mevzusunun suyunu çıkarmasaydı keşke. Düşman geliyo hızlı ye nasıl br konsept?

Arc bitmeden Enel ve Urouge bekliyorum. Enel karakter olarak değişmiş bir şekilde Urouge ile bağlantı kurup dünyaya döner eski yazılardan aldığı irfanlarla Imu ya karşı mücadelede ön saf almaya çalışır. Elementi de Thor a uygun zaten. Elbaf takiler için müjdelenmiş gibi gelir.
Imu Enel kıyafet benzerliği arc benzerliği, enel in kapak hikayesi, Urouge un sağda solda dua patlaması bir şeyler çıkacak buradan. 4 bölüme Enel ve flashback bekliyorum. Imu zaman sınırlaması gibi bir şeyden geri çekilmek.zorunda kalacaktir
Enel gelirse bütün hype ona kayar böyle bir şey yapacağını sanmam. Enel bu hikayede olmaması gereken bir karakterdi :)

Imu acaba adamlarına bu kadar sadık mı da direkt onları kurtarma odaklı girişime başladı yoksa onların hayati durumları Imu'yu da mı etkiliyor?

Eğer adamlarını kurtarma odaklıysa bu adam tam bir lider :at:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık