Luffy kizaru'yu indiremedi ki? Kizaru istediği zaman blokladı istediği zaman saldırdı istediği zaman da kaçtı. Yumruğu yedikten sonrada kalkıp ayağa kaldırdı luffy'i. Hem de mental olarak nerf yemiş haliyle. Kizaru'nun seride gördüğümüz o yıkıcı saldırılarının hiçbirisi de yoktu.
Bu arada "Stamina" dediğimiz şey niçin böyle durumlarda göz ardı ediliyor anlamıyorum. Luffy üst seviye karakterlerin hiçbirisini bu stamina ile yenemez. ki bu karakterler için g5 olmazsa olmaz. g5 olmadan kizaruya karşı gördük. Oda'nın belli başlı senaryo yazması lazım bu tarz şeyler için. Kizaru örneği; Kizaru'yu yenemez. e nasıl olacak? Kizaru kazanmak istemeyecek veyahut bilerek dmg yiyecek veya nerf yemesi gerek. Kaido'yu birilerinin oyalaması lazım, akainu'nun bir yere düşmesi lazım, diye diye uzar gider bu liste.
Dostum kizaruyu yenememe konusunu forumda savunan tek kişi felanım zaten senle 2 olduk indirdiden kastım üstün gelebilmek yani o stamına ile elbette top tier yenemez kuzan akainu yaşlı garp kaido shanks hasta olmayan old wb gibi pekçok isime yenilir plotsuz.
G5 olmadan kizaruya karşı acoc kullanmama durumu var ama burdada pek kullanmıyor o yüzden çok yorum yapmaya gerek yok muhtemelen g4 kizaruya felan yetmez forumda base acocla kizaruyu döver diyenlerde var ama :/
İmu'nun tasarımı fena olmamış, genel olarak beğendim. İmu'yu başından beri hep kadın olarak düşündüğüm için hafif feminen bir görünüşte olması hoşuma gitti. Elbaf'a gelmesi neyi değiştirecek bilmiyorum. Boşuna gelmiş olmaması için birilerinin ölmesi lazım ama Oda hangi karakterini harcayabilir bilmiyorum.
Biri ölmez bence ama ölmese bile en azından ölümün eşiğine gelmeli ama ölüm olsa daha süper olur.
Tasarım bence big3 arasında en iyi villian tasarımı hafif acnologıa vıbe ı aldım birde rordaki hajun.
Sadece Kizaru değil,Luffy'de nerflüydü.İkisi de tam gücünü göstermediler.
Luffy nerfli felan değildi.
Sonunda meşhur İmu göründü. Tasarımı beğendim umarım meyvenin detayını indiğimizde de beklentimizi karşılar.
Hocam bu sanki alalede meyve değil gibi şeytan meyvesi demior şeytanın meyvesi diyor direk şeytan yani bu imu