Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 103 71.5%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 26 18.1%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 15 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    144
Luffy kizaru'yu indiremedi ki? Kizaru istediği zaman blokladı istediği zaman saldırdı istediği zaman da kaçtı. Yumruğu yedikten sonrada kalkıp ayağa kaldırdı luffy'i. Hem de mental olarak nerf yemiş haliyle. Kizaru'nun seride gördüğümüz o yıkıcı saldırılarının hiçbirisi de yoktu.

Bu arada "Stamina" dediğimiz şey niçin böyle durumlarda göz ardı ediliyor anlamıyorum. Luffy üst seviye karakterlerin hiçbirisini bu stamina ile yenemez. ki bu karakterler için g5 olmazsa olmaz. g5 olmadan kizaruya karşı gördük. Oda'nın belli başlı senaryo yazması lazım bu tarz şeyler için. Kizaru örneği; Kizaru'yu yenemez. e nasıl olacak? Kizaru kazanmak istemeyecek veyahut bilerek dmg yiyecek veya nerf yemesi gerek. Kaido'yu birilerinin oyalaması lazım, akainu'nun bir yere düşmesi lazım, diye diye uzar gider bu liste.
Dostum kizaruyu yenememe konusunu forumda savunan tek kişi felanım zaten senle 2 olduk indirdiden kastım üstün gelebilmek yani o stamına ile elbette top tier yenemez kuzan akainu yaşlı garp kaido shanks hasta olmayan old wb gibi pekçok isime yenilir plotsuz.

G5 olmadan kizaruya karşı acoc kullanmama durumu var ama burdada pek kullanmıyor o yüzden çok yorum yapmaya gerek yok muhtemelen g4 kizaruya felan yetmez forumda base acocla kizaruyu döver diyenlerde var ama :/

İmu'nun tasarımı fena olmamış, genel olarak beğendim. İmu'yu başından beri hep kadın olarak düşündüğüm için hafif feminen bir görünüşte olması hoşuma gitti. Elbaf'a gelmesi neyi değiştirecek bilmiyorum. Boşuna gelmiş olmaması için birilerinin ölmesi lazım ama Oda hangi karakterini harcayabilir bilmiyorum.
Biri ölmez bence ama ölmese bile en azından ölümün eşiğine gelmeli ama ölüm olsa daha süper olur.

Tasarım bence big3 arasında en iyi villian tasarımı hafif acnologıa vıbe ı aldım birde rordaki hajun.
Sadece Kizaru değil,Luffy'de nerflüydü.İkisi de tam gücünü göstermediler.
Luffy nerfli felan değildi.
Sonunda meşhur İmu göründü. Tasarımı beğendim umarım meyvenin detayını indiğimizde de beklentimizi karşılar.
Hocam bu sanki alalede meyve değil gibi şeytan meyvesi demior şeytanın meyvesi diyor direk şeytan yani bu imu

Luffy o savaşta doğru dürüst kral haki kullanmadı ki eline aldığı zaman fırlatmak yerine kafasına 3-4 tane kral haki kaplama yumruk vursaydı Kizaru yenilmişti.Wano'da 2 sn de tekrar Gear 5 açan Luffy ne hikmetse Kuma yumruk atma olayı olsun diye yarım saat baygın kaldı.
Bu gear 5 stamina problemini oda çözmesi lazım bunu kullandığı yerler çok saçma duruyor yonko olan bir kişi içinde uygun durmuyor

Galiba Domi reversi tekniği Şeytan meyvesi olanlara etki etmiyor. Bunu net bir şekilde anladık sanırım.

Çünkü bu teknik bir şeytan meyvesinin gücü. Başka bir şeytan meyvesini etkilemesi yani ekstra güç vermesi hem mantıksız hemde şeytan meyvesinin özelliğini sulandıran bir yöntem.

Tek istisna Teach sanırım. 2 şeytan meyvesi gücüne sahip.

Yani Domi reversi Teach da işe yarayabilir. Şeytan meyvesi olmasına rağmen.. 

Diğer yandan kutsal şövalyelere verilen güç nedir o zaman derseniz. Onlara güç verebiliyor ( anlaşma yapabiliyor) ama Domi reversi uygulayamıyor diyebiliriz

Luffy o savaşta doğru dürüst kral haki kullanmadı ki eline aldığı zaman fırlatmak yerine kafasına 3-4 tane kral haki kaplama yumruk vursaydı Kizaru yenilmişti.Wano'da 2 sn de tekrar Gear 5 açan Luffy ne hikmetse Kuma yumruk atma olayı olsun diye yarım saat baygın kaldı.
Şuan naptı bu arc luffy elbafta kafandan senaryo uydurcağına bakta konuş?

Imu ayrıca dönüşüm geçirebiliyor ne gorosei ne de şövalyelerde bu yok. O yüzden gorosei dönüşümünün meyve ile alakası yok gibi. Bu arc hem normal halini hemde dönüşümünü muhtemelen göreceğiz imu’nun. lunaria özellikleri asıl halidir, diğer boynuz,kuyruk ve dumanlı şeyler meyvenin özellikleridir.

Birde gözüne takıldım. Normal bir karakterde olacak şekilde değil. Gözündede bir özellik var mı acaba?

Bu arada lunaria ırkında arkasında alev yanıyordu. King’in öyleydi alev varsa saldırı işlemez alev gidince hızlanır ama hasar alırdı. Imu’da alev gibi birşey gözükmüyor ve kanat yok. Görünüş ve saçlar benziyor.

Son düzenleme:
Senaryoyu yaratamıyorum musun? Antik silahlar alır ve One Piece'yi ilk Teach bulur. Ana alevi de araklar. Al sana senaryo...

Daha meyvesini de görmedik. Sadece görünen yüzünü gördük. Büyük ihtimalle Tanrı meyvesi çıkacak
One piece i önce bulmasının imkanı yok hikaye saçma olur zaten. Korsanlar kralı Teach deriz. E 1000 bölüm niye izledik o zaman.

Ana Alevi de alsa antik silahı da alsa ortada +800 yıllık tarih ve kader muhabbeti var bu olayları Teach üzerinden nasıl anlatacak. Demek istediğim imu araya kaynasa son düşman Teach olsa o arada bütün sırlar açığa çıkacak özetle Teach Luffy savaşı ilgi çekici olmaz. Davy soyu önceki krallıkla direkt alakalı ise o zaman olabilir. Yüzde yüz eminim bu arc bizimkilere şamar atacak imu. Dayak yesede gücünü engelleyen şeyleri halledip son savaş için dönecek. Teach için son savaşların hepsi saçma senaryolara çıkıyor hepsinde fire var tabi şu an bildiklerimiz dahilinde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık