Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 130 70.7%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 38 20.7%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 16 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    184
Bu imunun silüeti gerçeğinden çok alakasız. Evet diğer silüetler de gerçeklerine benzemiyordu ama bunun hiçbir yerden benzeyen tarafı yok. Tanıtım cümlesinin garipliği ve kendisinden sürekli 3. Şahıs olarak bahsetmesi aklıma bir düşünce getirdi. Acaba imuda meyve uyanışının ikinci fazı mı var? İmunun şeytanı bedeninden ditamamen ayrılabiliyor. Ancak bu süreyi çok uzun tutamıyor. Taşıyıcı beden olmadan dışarda gezmek şeytana zarar veriyor. Taşıyıcı beden bence o silüette gördüğümüz ve hala dünya hükümetinin orada ama imu bedenden ayrılıp elbafa geldi.

Bu imunun silüeti gerçeğinden çok alakasız. Evet diğer silüetler de gerçeklerine benzemiyordu ama bunun hiçbir yerden benzeyen tarafı yok. Tanıtım cümlesinin garipliği ve kendisinden sürekli 3. Şahıs olarak bahsetmesi aklıma bir düşünce getirdi. Acaba imuda meyve uyanışının ikinci fazı mı var? İmunun şeytanı bedeninden ditamamen ayrılabiliyor. Ancak bu süreyi çok uzun tutamıyor. Taşıyıcı beden olmadan dışarda gezmek şeytana zarar veriyor. Taşıyıcı beden bence o silüette gördüğümüz ve hala dünya hükümetinin orada ama imu bedenden ayrılıp elbafa geldi.
Av partilerinden konak beden topluyordur kendine sahsen ben oyle dusunuyorum. Yakinda Imu’nun Xebec’in bedeninde ortaya cikacagini da dusunuyorum mutlaka bir Bucaneer bedeni ya da Davy bedeni ayirmistir kendine

Bunun diğer basit yöntemide devamlı konuları 1-1 whatsapp konuşmasına döndüren kişileri engellemek.zaten bunların kim olduğu belli.içi boş manga ile alakası olmayan kendi kafalarında kurduklarını hep karşı tarafa aktarmaya çalışanlar.zaten bölüm yorumlarında bu boş geyik muhabbetleri çıkarırsan taş çatlasa %10-20 yorum kalır.
Bunu yapmak istemiyordum ama artık dayanılmaz bir noktaya geldi. Mecbur yapacak gibiyim artık.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık