Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 99 71.7%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 26 18.8%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 13 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    138
İmu'nun tasarımı fena olmamış, genel olarak beğendim. İmu'yu başından beri hep kadın olarak düşündüğüm için hafif feminen bir görünüşte olması hoşuma gitti. Elbaf'a gelmesi neyi değiştirecek bilmiyorum. Boşuna gelmiş olmaması için birilerinin ölmesi lazım ama Oda hangi karakterini harcayabilir bilmiyorum.
Imu banada Okama olacak gibi gelmişti ve bundanda pek uzak değil, Oda bir Okamayı ne kadar iyi gösterebilirim diye düşünmüş ve onu tasarlamış bence. Yanlış anlamayın Imu bence gene kadınlardan hoşlanıyor ama bu Vivi gibi erkeksi kadınlar, ilginç olan Imu ve Bon clayin zevkinin aynı olması ki buda bence Imunun Okama olduğunu kesinleştiriyor.

Senaryoyu yaratamıyorum musun? Antik silahlar alır ve One Piece'yi ilk Teach bulur. Ana alevi de araklar. Al sana senaryo...

Daha meyvesini de görmedik. Sadece görünen yüzünü gördük. Büyük ihtimalle Tanrı meyvesi çıkacak
Eiichiro Oda'nın lafına güvenilir mi bilmiyorum ama One Piece ile ilgili şöyle bir şey söylemişti.
"One Piece bulunduğu an manga bitecek".

Buradan şu çıkarıma varabiliriz; Laugh Tale, One Piece hazinesini içermiyor, sadece kayıp tarihin bilgisini içeriyor.

Yani aşağı yukarı şöyle bir akış olacak;
Elbaf -> ... -> Laugh Tale -> Savaş -> One Piece.

Laugh Tale'i Yonkoular arasında ilk Buggy'nin bulacağını düşünüyorum bu arada. Hatta orada Mihawk ve Zoro savaşı da olur. Tabi isteyerek bulacağı bir şey olmaz, yine istemeden Marineford'a düşmesi gibi olur. O adamda garip bir şans var. :D

Elbaf hemen bitmez aksine wano’dan uzun sürmesini bekliyordum ki o yönde ilerliyor.

İmu kazanırsa ölümler olur ve dağılma yaşanabilir. Geri çekilmeye zorlanırsa beklenen son savaş seneryosu gerçekleşir ve daha güçlü karşılık verirler antik silah, cp’ler, şövalye-gorosei ve denizciler ile. Yenilirse hükümet büyük yara alır ancak sistem kurulduysa gorosei birşeyler yapabilir ama yinede son savaş olur.

Her seneryoda ayrıca karasakal için birşeyler ayarlamış olabilir oda. Normalde luffy vs karasakal’ı raftel öncesi bekliyordum hala ihtimal yüksek ama dünyayı hedeflemesi, antik silahları öğrenicek olması odanın seneryosunu değiştirebilir. Son düşman o olabilir şimdilik az ihtimal. Yine imu nihai düşman bekliyorum fakat erken belirmesi soru işareti bıraktı.
Oda son röpotajında bir anda Elbaf'ın biteceğinden ve hemen ardından işlerin sarpa saracığını söylmeişti. Oda'ya göre Elbaf bir anda, biz ne olduğunu anlamadan bitecek.

Zou'daki yol ponesi Luffy ve Law'daydı.
Law Teach'e kaptırdı.

Bigmom'ın yol ponesi Luffy ve Kid'deydi.
Kid, Shanks'a kaptırdı.

Kaido'nun yol ponesi Luffy, Law ve Kid'deydi.
Law Teach'e kaptırdı.
Kid Shanks'a kaptırdı.

Shanks ile Teach'in 2şer, Luffy'nin 3 yol ponesi var mevcut bilgiler ışığında.
Shanks'ın Zou'daki, Teach'in ise Bigmom'daki yol ponesine yönelmeleri ihtimal.

Dördüncü yol ponesi muhtemelen Yanık İzlide. Yanık İzli ise muhtemelen, Imu'nun Gunko'yu kullanıyor olduğu gibi daha büyük bir güç tarafından kullanılıyor. Dördüncü ponenin balıkadam adasında olması ile antik silah bağlantısının yanı sıra Yanık İzlinin girdap oluşturabilmesi ve deniz krallarının olağandışılığı, Imu seviyesinde absürt bir gücün daha olduğunu destekler nitelikte veriler. Bu büyük güç de muhtemelen denizden yüzeye çıkamadığı için Yanık İzli'yi kullanıyor. Bu Imu seviyesinde absürt güçlü kişinin şeytan meyvelerini üretme ile ilgili alakası olması da muhtemel.

Yolculuk boyunca edindiğimiz dostluklar, anılar, sevgililer One Piece'in kendisi; Roger da bunu öğrenince Joyboy'a sempati duymaya başlıyor vay be kral adam diyerek. Şu çıksa da tertemiz dağılsak herkes işine gücüne baksa ya. Oda böyle bir şey değil demişti ama fikrini değiştirmiştir belki.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık