Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 86 71.1%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 24 19.8%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 11 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    121
Imu:
1- Önüne geleni 2şer hatta 3erli olarak tekleyecek. (O kadar absürt güçlü olacak)
2- En sonunda Nika ve Nidhogg gibi iki tanrıya karşı savaşacak ama yine baskın gelecek.
3- Sonunda DRAGON yardıma gelecek ve IMU'yu geri çekilmeye zorlayacak...

Valla şu forumdaki en çok laf attığım Dragon fanı @Rebellious Dragon bile bunu söylemezdi.

Nidhogg ve Nika dediğimiz karakterlerin karşısına Dragon'u koy, ertesi gün dünya hükümeti devrimciler helva yapsın diye Akainu ile maddi yardım gönderirdi.
Dragon kendi gücünden dolayı değil, devrim yapıp, hükümete karşı halkı ayaklandırdığı için en kötü suçlu olarak söylendi.
Ömrü savaşmakla geçmiş Prime Garp veya Prime Xebec kadar gücü yoktur Dragonun. Dragon güç değil, akıl/strateji adamı.
-Eğer Imu'ya tamamen zıt bir meyve yediyse bu sözlerim anlamını kaybeder ki yediğini düşünmüyorum-

Imu'yu şu an geri çekilmeye zorlayabilecek tek karakter, şeytan meyvelerinin antisi olan Blackbeard olurdu. Güçlü olduğundan falan değil, tamamen antisi olduğundan.
Onun dışında Garp, Xebec, Shanks falan -varsaydığın gibi- herkesi tekleye tekleye giden ve Nika&Nighogg'a aynı anda baskın gelebilen Imu'ya karşı çer-çöp.
Dostum Shanks'ı seviyorum diye sadece onu sevmiyorum. Dragon'u da görmesekte severim. Bir de objektif olmaya çalışıyorum. Burası tam Dragonun sahneye çıkacağı yer gibi duruyor. IM'in karşısına bu arada tek çıkmayacak gelen karakter. Bizimkiler zor durumdayken yardım edecek 3 vs 1 olacak yani. Ki bence Dragon o yazıtlardaki Yılan meyveli en sağdaki karakter. O da bir tanrı yani. 3 ü birleşince tam güçlerinde olmasa dahi durduracaklar bence IM i. Bu yaşanacak gibi duruyor benim için :D

İşte böyle bir final-boss yakışırdı. Imu'nun tüm güçlerine sahip bir Blackbeard vs 4 tanrı meyvesi kullanıcısı.
Tmmda teach sadece ACE i öldürdü diye niye son boss oluyor. Bir yerde Dünyanın kralıyım diyen bir adam var. Diger yanda Teach, bilemedim Teachi son boss leveline çıkaracak argüman yok elimizde. Teach İmu gibi saf kötüde değil. Ve ayrıca Rocksun çocuğu, teach seriye nasıl dahil olur bilmiyorum ama Teachde yeterli değil bence.

Imu:
1- Önüne geleni 2şer hatta 3erli olarak tekleyecek. (O kadar absürt güçlü olacak)
2- En sonunda Nika ve Nidhogg gibi iki tanrıya karşı savaşacak ama yine baskın gelecek.
3- Sonunda DRAGON yardıma gelecek ve IMU'yu geri çekilmeye zorlayacak...

Valla şu forumdaki en çok laf attığım Dragon fanı @Rebellious Dragon bile bunu söylemezdi.

Nidhogg ve Nika dediğimiz karakterlerin karşısına Dragon'u koy, ertesi gün dünya hükümeti devrimciler helva yapsın diye Akainu ile maddi yardım gönderirdi.
Dragon kendi gücünden dolayı değil, devrim yapıp, hükümete karşı halkı ayaklandırdığı için en kötü suçlu olarak söylendi.
Ömrü savaşmakla geçmiş Prime Garp veya Prime Xebec kadar gücü yoktur Dragonun. Dragon güç değil, akıl/strateji adamı.
-Eğer Imu'ya tamamen zıt bir meyve yediyse bu sözlerim anlamını kaybeder ki yediğini düşünmüyorum-

Imu'yu şu an geri çekilmeye zorlayabilecek tek karakter, şeytan meyvelerinin antisi olan Blackbeard olurdu. Güçlü olduğundan falan değil, tamamen antisi olduğundan.
Onun dışında Garp, Xebec, Shanks falan -varsaydığın gibi- herkesi tekleye tekleye giden ve Nika&Nighogg'a aynı anda baskın gelebilen Imu'ya karşı çer-çöp.
Abi şimdilik sadece Dragon hakkında fikirlerimiz çok ayrı noktalarda öyle söyleyeyim. :D Ama senin Neden Dragonun güçsüz olduğunu düşündüğünü anlıyorum.

Tmmda teach sadece ACE i öldürdü diye niye son boss oluyor. Bir yerde Dünyanın kralıyım diyen bir adam var. Diger yanda Teach, bilemedim Teachi son boss leveline çıkaracak argüman yok elimizde. Teach İmu gibi saf kötüde değil. Ve ayrıca Rocksun çocuğu, teach seriye nasıl dahil olur bilmiyorum ama Teachde yeterli değil bence.
Teach Davy D. Jones'un soyundan geliyor.
Beyazsakal'ı öldürüp onun meyvesini aldı.
Teach dışında kimse 2 şeytan meyvesi ne sahip olmadı.
Bunlar son boss olması için yeterli bence

Görünen Teach zaten çok çok güçlü değil. Kral haki de çok önemli. Adam savaşmadığı için kral hakide bence geride kalacak. Luffy ile bir olunca tamamlarlar birbirlerini :D

Mu son boss olmak için Teachten daha uygun bu arada .çünkü one piece dünyasında çağlardan beklenen bir hesaplaşma var . Teach en fazla Davy soyuna atıf olur onu WB sen o adam değilsin diyip topu taca attı. Teach Xebecin genleri pek almamış tip dışında:d

Teach Davy D. Jones'un soyundan geliyor.
Beyazsakal'ı öldürüp onun meyvesini aldı.
Teach dışında kimse 2 şeytan meyvesi ne sahip olmadı.
Bunlar son boss olması için yeterli bence
Karşıda da direk şeytan var. Şeytan varken 2 meyve yese ne olur. Luffy de mesela hem paramecia, hem mistik zoan. 2 meyveyi tek meyvede kullanıyor. Ya da Loki . Bu etken olmaktan çıktı bence. Ki IM de çok çeşitli güçler kullanıyor. Herif büyü felan bile yapıyor. Kaç meyve gücünde kim bilir. O varken Teach anca müttefik olur

Teach ne yapacakta Akainu ve diğer amiralleri geçebilecek? Üstüne gidip 5 kadimi yenebilecek sonra gidip İmu yenebilecek?Hani böyle bir senaryo yazarsa o zaman Oda'nın kurgusuna tükürürüm işte.Adamın gördüğü en güçlü kişi ölmek üzere olan Wb.Sormazlar mı bu adam ne yaptı güçlü oldu bu seviyeye geldi diye.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık