Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 86 71.1%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 24 19.8%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 11 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    121
Sezon ismi gibi:

One Piece: Büyük Resim

1- İlk bölüm Shanks balığa kol verdi, meğen Shanks'ın planı olduğu ortaya çıktı.
2- Shanksın bütün yaptıklarının aslında Roger'ın planı olduğu ortaya çıktı.
3- Roger'ın bütün yaptıklarının aslında JBnin planı olduğu ortaya çıktı.
4- Emeth, Zunesha, Kitabeler, Antik Silahların bugüne aktarılması hep JBnin planıymış meğer.
5-*** bölüm sonra aslında JBnin yaptığı her şeyin de gerçekte hakiki NİKA'nın planı olduğu ortaya çıkacak.
6-Belki NİKA'nın yaptığı tüm bu planın da aslında IMU tarafından kaleme alındığı ortaya çıkar.

Death Note gibi seri valla,

-Kira plan yapar,
-L Kira'nın yaptığı planı tahmin eder
-Kira L'in planını tahmin edeceğini tahmin eder,
-L Kira'nın planını tahmin edeceğini tahmin ettiğini tahmin eder,
...

Burada luffy bir ayağını kaybeder ise anlayin ki benim döngü teorim doğrudur kaybetmezse birşey yok.

Joyboy imu ve lili arasinda da aşk üçgeni var.
Başka birşey mümkün değil
Bakalım görelim. Zaman yolculuğunu severim , paralel evrenler felan. Güzel işlerse hayır demem.

Onun harici İM kendinden hep 3.tekil şahıs olarak bahsediyor. Mu söyle mu böyle. Bu elçisi felan mı ? Ya da içinde cidden şeytan var meyvelerin kullanıcısı bu da konak , onun dediklerini millete iletiyor ? Değişik şeyler çıkacak hala bu IM den

Şimdi internette birşeye daha denk geldim. IM i Sun Wukong'a benzetmişler. Baston, Bulutlar . Kubo Shuman tarafından 1812 de çizilen tipine benziyormuş

Skypia ile bağlantılıysa eğer Zoro vs İmu gelmeli... Ama bana direkt Sanji'ye tek yedirecek gibi geliyor... :S
Sadece onlarla kalsa iyi , önüne geleni tekleyerek gitmesi lazım. 2 şer 3 er daldıkları halde teklemeli hatta. Luffy- Loki karşısına çıkana kadar herkesi yenmeli. Onlarda hatta zor karşı koymalılar. Biri yardıma gelmeli sonra. Dragon olmalı bu kişi de. O zaman sonuc alamayacağını anlayıp , üstüne binen yükten de dolayı IM geri çekilmeli ( tam gücünde değil nerflü burda ) .

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık