Bence kesin değil hatta hikayenin bundan sonra alışılmışın dışında seyredeceğine eminim. Odanın Elbafta Luffy ve Lokiyi şamarlatacağını düşünüyorum. 800 yıllık hikaye Joy boy, kayıp yüzyıl, devrimciler var pat diye bunları bitirirse Karasakalla ne diye dövüşecek motivasyon ne olacak ya da millet niye merak etsin o savaşı gelecek arclara bırakılacak bence asıl savaş.Imu'nun tasarımı güzel ama kafamda son düşman olmadığı kesinleşti. Burası One Piece, böyle güzel tipli bir elemanın Bb gibi bir ucubenin yanında son düsman olma şansı yok, baştan kaybetti.
Senaryo1: İmu bunları şamarlar, bunlar geri çekilip Karasakalla One piece bulma yolunda savaşır. Bu arada Karasakaldan meyvelerle ilgili bilgi alırlar alabastada ki Karasakalın tiradından beri çoğu şeyi bildiğine emindim. Davy soyu xebec kanıtlıyor zaten. Sonra sıra imuya gelir.
Senaryo2: İmu dayak yer geri çekilir. Asıl gücünü ortaya koyamamasındaki engeli atlatmaya çalışır. Karasakal imuya yenilir. İmu vs luffy yaşanır.
Çok şey geliyor aklıma da bir türlü karasakalın son düşman olacağı senaryosu yaratamıyorum. Tam Odalık

Valla fıttırıyorum ya bu duruma. 

