Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 44 68.8%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 15 23.4%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 5 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    64
Bu bölümde İmunun luffyi marinefordda öğrendiği bilgisi verildi yani marineforda kadar imunun haberi bile yok nika meyvesinin luffyde olduğundan bir de neden beyazsakal onu korudu kim bu diye soruyor hiçbir şeyden haberi yok la bunun bi de 800 yıldır dünyanın kralı diyor kendine.
O zamanlar luffy daha piyasaya yeni çıkıyor nasıl haberi olacaktı.
Imu bu kaçınılmazdı. Hepsi çok önceden ayarlanmıştı gibi bir şey diyor. Acaba çok önceden yapılmış bir plandan mı bahsediyor?
Joy boyun haliydi saklaması da paralel
Bence uzaydan geldiği için yeryüzünde nefes almakta sıkıntı yaşıyor. Beş Kadim o yüzden gitmesin diye ısrar etti. Hatta bizimkiler onu bu zayıflığı sayesinde yenecek.
Yapma hocam yanarız yine uzaya bağladıysak olayı kapatıp gidelim 😂 gücü aşırı efor gerektiriyor belli ki dışarı bizzat çıkmasına bu sebeple fazla dikkat çekmiş.

Bazı arkadaşlar Imu neden kanamış, zarar görmüş diye sormuş. Eleman dönüşmeden evvel inliyor, kan tükürüyor, bağırıyor falan. Şeytana dönüşmek bedenine ağır geliyor muhtemelen. Bizim bu gördüğümüz hali Imu’nun şeytana dönüşmüş hali. Bir nevi Luffy’nin Nika olduğu hal gibi. İlk silüetli gördüğünüz hali çok daha ufak tefek anlayacağınız. Artı bu elemanın daha çok dönüşümü vardır. Sabo karşısında devasa bir forma dönüşmüştü. Normal hali ufak tefek taçlı hali, şimdiki dönüşümü şeytan dönüşümü.
Ben ondan dolayı olduğunu sanmıyorum. Smoker'ın yazdığı gibi olma olasılığı yuksek diye düşünüyorum.

Valla gerçek şeytan bizim kız çıktı kimse kusura bakmasın canım Robin en şeytan surete o büründü :D

Ben ondan dolayı olduğunu sanmıyorum. Smoker'ın yazdığı gibi olma olasılığı yuksek diye düşünüyorum.

Valla gerçek şeytan bizim kız çıktı kimse kusura bakmasın canım Robin en şeytan surete o büründü :D
Basınçtan dolayı da olabilir. Farklı gezegenden geldi, buranın basıncı farklı, tepede durunca basınç kendi gezegenindekiyle aynı oluyor, o yüzden rahat ediyor, elbafa yani yeryüzüne gelince bedeni basıncı kaldıramadı. Ayrıca bedeni çok zayıf olabilir, basıncı kaldıramayıp şeytana dönüşünce bu sefer basıncı kaldırabilmiş olabilir.

Munun kaleden ayrılması onu zayıflatıyor, bu yüzden sürekli konak bir bedende birilerini kontrol ederek olaylara müdahale ediyordu . İlk kez saf bedeni ile Pangeadan ayrıldı.

Mu'nun gelişi de tıpkı Nika gibi ritim/ müzik eşliğinde. Fark ise Nika neşe saçarken Mu korku ve trajedi saçıyor.

Munun da yeteneği Nika gibi toon force de çıkarsa çarşı karışır...

Munun kaleden ayrılması onu zayıflatıyor, bu yüzden sürekli konak bir bedende birilerini kontrol ederek olaylara müdahale ediyordu . İlk kez saf bedeni ile Pangeadan ayrıldı.

Mu'nun gelişi de tıpkı Nika gibi ritim/ müzik eşliğinde. Fark ise Nika neşe saçarken Mu korku ve trajedi saçıyor.

Munun da yete ehi Nika gibi toon force de çıkarsa çarşı karışır...
Ağaçların falan şeytanlaşması bana big mom ı hatırlattı. Serinin en potansiyelli meyvelerinden birini rezil işlemişti bunuda öyle işlemesin de Toon Force çıkmasına razıyım. Tabi bu durum tam tersi de olabilir meyve gereği luffy i aşırı ciddiyetsiz çizip yine meyve gereği imu yu seinen karakterleri gibi çizebilir.

• Like
Tepkiler: Tyr
bu imu'nun deniz seviyesini yükseltme isteme sebebi acaba kendisi sadece o rakımda düzgün yaşıyor olması falan mı

Imu'nun tasarımı güzel ama kafamda son düşman olmadığı kesinleşti. Burası One Piece, böyle güzel tipli bir elemanın Bb gibi bir ucubenin yanında son düsman olma şansı yok, baştan kaybetti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık