Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1179: Nerona Imu Yeryüzüne İner

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Son yıllarda çıkan en iyi bölümdü

Kullanılan: 60 69.8%
  • Imu beklediğim gibi çıkmadı

Kullanılan: 18 20.9%
  • Hayal kırıklığı

Kullanılan: 8 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    86
Burada şimdi Vivi yi unutup Nami yi gözüne kestiriyor mu işe bak o zaman. Zaten onun ilk gelişini de Nami gördü ;)

Imu'nun tasarımı güzel ama kafamda son düşman olmadığı kesinleşti. Burası One Piece, böyle güzel tipli bir elemanın Bb gibi bir ucubenin yanında son düsman olma şansı yok, baştan kaybetti.
Yancı gibi dimi, lider dediğinde şöyle bir heybet olacak karizma olacak. Imu liderin sessiz sağ kolu gibi geldi bana ve şöyle düşündüm, acaba Imununda üstünde bir güçmü var.

Yancı gibi dimi, lider dediğinde şöyle bir heybet olacak karizma olacak. Imu liderin sessiz sağ kolu gibi geldi bana ve şöyle düşündüm, acaba Imununda üstünde bir güçmü var.
Yani animelerde hep oluyor böyle. Naruto'da mesela en karizma adam Madaraydı açık ara ama Kaguya çıktı, fma'da baba gitti çocuk vücuduyla son dövüşe katıldı falan ama One Piece böyle bir seri değil bence. Gene en güçlüsüdür Imu ama yani bir şekilde harcarlar onu, fazla temiz yüzlü One Piece kötüsü olmak için.

Ragnir’in dondurduklarının ölüp ölmediğinin sorulması, Punk Hazard’daki marangoz devlere bir gönderme sanırım. Loki ise onları oradan sadece Ragnir’in çıkarabileceğini söylüyor. Loki küçük hedeflere odaklanamıyor, belki Ragnir’e bir operasyon çekebilirler. Luffy ise şu an bitik halde.

Ana alev için uğraşıyorlar ama York işleri yavaştan alıp mızmızlanıyor, yine de sonunda başaracak gibi. Elbaf’taki metinlerde Imu’nun elinde ana alevi tuttuğu görsel vardı. Ayrıca Gorosei’nin dediği gibi, kaçınılmaz olan yaşanacak sanırım.

Seride sona yaklaşıyoruz. Sondan önce Marineford’u bile gölgede bırakacak denilen savaşın, yine metinlerdeki savaşa işaret ettiği belli. Ondan önce yaşanacak olması ise Imu’yu son villain olmadığının işareti

İmunun bakış açısı ile tüm öne piece hikayesinin gözden geçirildiği bir bölüm olmuş...

İmu bu adada Nika ile yüzleşecek buna ilk raund da diyebiliriz...

Dragon fena ayar vermiş kutsal ejderlere 😂😂 Adamlar ilk defa madara edildiklerinin farkındalar. Hep düz savaş değil taktik stratejide savaşın bir parçasıdır.Açlık durumu ile ilk defa taktır ettim Oda senseiyi.

Tek sıkıntı ,Luffy hala misyonunun farkında değil ona yanarım. Bilinçlenmesi için şeytan meyvesinin ona gerçekleri anlatması lazım sanırım. Elbafa gezmeye geldiğini zannediyor hala 😂😂

Aydınlanma sanırım Raftel de olur. Belki o bile olmaz Luffy bu

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık