2 Yıllık eğitimi hepsi aldı. 2 yıllık eğitimden sonra Usoop ve brook hariç hepsi güçlendirme aldı... Jinbe yeni katıldı tayfaya onu saymıyorum.Powerup almayan üyeler
Jinbe = Önceki gücü neyse yine o
Robin = 2 yıllık eğitim
Usoopp = İki yıllık eğitim ( gözlem hakisini saymıyorum farkında bile değil)
Chopper = 2 yıllık eğitim.
Brook = 2 yıllık eğitim.
5 kişi power up almış 2 yıllık eğitim haricinde 5 kişi aynı. Frankyi saymıyorum bu geçen sayıdaki vegapunk etkisiyle ona da power up yazılır çünkü.
Keşke karakter gelişimi gösterse övsek ağlak geldi ağlak gidiyor Nami ile yarışıyor ama Nami ondan daha cesur
Usoop 2 yıllık eğitim sonrası pachinko ve tohumlar.2 Yıllık eğitimi hepsi aldı. 2 yıllık eğitimden sonra Usoop ve brook hariç hepsi güçlendirme aldı... Jinbe yeni katıldı tayfaya onu saymıyorum.
Luffy = Nika, Haki formları.......
Zoro= Kral haki ve Kılıç
Sanji= Gen uyanışı
Chopper= Ceasar ile rumble ball geliştirdi
Nami= Zeus
Robin= Wanoda şeytan formu
Franky= Bu arc super cola
Brook=?
USOOP=?
Adam tayfanın tek normal insanı ..... Çok şey başardı yiğidim...
Arkadaşlar Nika ayrı diyip hep bu konuyu dillendiriyordular. Geçen bölüm uyardık bakın İmu Nidhogg dedi Loki'ye diye.Bu saçma mantıkla Loki'de aynısı için geçerli
İmu kişileri şeytan meyveleri ile ya da soyuyla hitap ediyor.
Ya adam acı çekiyor ve iyileşemiyor Kral hakisi değilse bu güç nedir yani siz nasıl bir copium kullanıyorsunuzda Sanjide hala Kral hakisi yok diyebiliyorsunuz anlamıyorum, sadece el insaf diyorum.Kutsal Şövalyeler 2 bölümde paket oldu dahası sommers ve killinghamın, zoro ve sanji ile eşleşeceği bütün fandom tarafından %99 olarak görülüyordu. Sanji, killinghamın kafasına geçirdikten sonra sanjinin elbaftaki eşleşme alacağı kişi killingham olucak ve kral hakisini burada açıcak diye düşünüyordu çoğunluk fakat bu olmayacak çoğu yerde de söyledim wano da o tren kaçtı verseydi ikisi aynı anda alırdı, zoro kral hakisi alırken sanji gen uyanışı açtı ve güçlenmeleri bu şekilde devam edicek üstüne killingham ile eşleşme aldığı falan da yok 3 kişi birlik olup işi uzatmadan halletmişler ama yinede bu kısma bölüm çıkınca bakalım gabanda kral hakisi var diye sanjide olmak zorunda değil rayleigh geleceği görebiliyor diye bu yetenek zoroda olmak zorunda değil sanji bu şekilde zaten çok güçlü ve önü de açık fiziksel olarak zorodan çok daha üstün, kırık kemiklerini düzeltebiliyor+mavi alevleri var ve aşırı hıza ulaşabiliyor bunun üstüne gelecek görüşü alabilir + gen uyanışı ile ilgili yeni şeyler görebiliriz gen uyanışı tekniklerinin lunaria ile bir alakası olma ihtimali de yüksek seri sonu sanji bence kizaru ve kuzanın olduğu seviyede hatta 1 tık üstünde olabilir bu serideki tek düşmanlar kutsal şövalye ve goroseiler değil bunun donanması var karasakal korsanları var vs. vs.