Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174 Spoiler Yorumları

Kaido'nun en güçlü olduğuna dair sayısız atıf var ama konu kapaktan açıldığı için ilgili kapağı da buraya bırakıyorum.

İşin özeti Kaido kendi çağının (ölmeden önceki son 15 yıl diyebiliriz) EN güçlü karakteriydi. Tüm zamanlar yönünden de EN güçlü olduğuna dair bir sürü bilgi, atıf ve ima mevcut.
Beyazsakal'ın prime halini yitirdikten sonra Kaidou en güçlüsü oldu.Ben şahsen Shanks'ın en güçlü olduğunu düşünüyorum bu benim düşüncem.Mesela Kaidou 7 ise Shanks 6 dır ya da tam tersi.Her şekilde Luffy 8. sırada oluyor.Sıralamamız aşagı yukarı şöyle olur:
Roger(Prime halini baz aldım.)
Xebec(Tanrı vadisindeki en güçlü olduğu dönem olarak kabul ettim.)
Garp(Roger ile aynı)
Beyazsakal
Shanks
Kaidou(Shanks ile yer değişebilir.)
Luffy(Elbaftan sonra geçebilir belki)
Loki(Daha gücünü görmediğimiz için bu konumda)
Karasakal
Bigmom
Kaidou Luffy'den fersah fersah güçlüdür diyenler için şunu diyorum.İkisinin birlikte gözkyüzünü yarması Luffy'nin Kaidou yakın güçte olduğunu gösterir.Linlin konusu ise Linlin güçsüz olmasından değil ki güçlüdür kendisi kafası gıdık olduğu için sıralamada sonuncu.

Kaido, Loki zincirlenmesinden sonra ünvanı almış ortalıkta hava atıp durmuş.Bu şeye benziyor.Magnus u zincirlemişler sen içeride çoluk çocuğu yenerek satranç şampiyonluğu alıyorsun : )

Zoan meyvelerinde bazen meyve’nin düz ismi ile model ismi farklı oluyor. Örenğin Kaku’nunki Öküz Öküz meyvesi model: Zürafa.

Kaido’nunki Balık Balık meyvesi mitik model: Mavi Ejder. Kaşdo’ya ejdarha değil demek için Kaku’ya da zürafa değil öküz demek gerekir.
Seiryu bir ejder değil ki sadece farklı bir ejder türü.Rob Lucci Leopar ama meyvesi Kedi kedi no mi model Leopar.Biz direk ona Leopar deriz.Kedi demeyiz.Aynı şekilde bunda da aynı.Ejderhq türü ama biz ejderha demeyiz wdym falan deriz.

One piecede güç dengesi bekleyen, yahudiden insanlık beklesin.

Okuyun geçin arkadaşlar.

Bugün Loki güçlüdur, yarın biri osurugu ile yener onu çok takmayin.hikayeye odaklanin o zaman eğlenceli oluyor.
+1

Herkes Shanks'i çok üstlere koyuyor ama yakında Blackbeard tarafından yenildiği, tayfasının yok edildiği haberi yayılır dünyaya.
Dragon'u süper, über diyorlar ama bir bakmışsın Shamrock çizmiş kestaneyi.
Loki efsane güçlü falan diyoruz ama bir bakmışsın Luffy'nin kolayca savuşturduğu Kizaru'nun ışık hızındaki tekmesinde bayılıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık