Loki’nin ödülü bile ben Luffy’den güçsüzüm diyor. Luffy’nin adamı olacak Loki’yi abartanlar fena hüsrana uğrayacak. Loki’yi severim ama Kaidou’dan güçlü görecek kadar değil. Abartmaya gerek yok.
Seri sonunda geçer ama Kaido'yu. En kötü aynı güçte olurlar. Seride Kaido'dan daha değerli şu an. Herifin harley yazıtlarında rolü var, seçilmiş kisilerden resmen. Onun verdiği güç o seviyeye çıkarır bu karakteri. Tehlikeli karakter.Loki’nin ödülü bile ben Luffy’den güçsüzüm diyor. Luffy’nin adamı olacak Loki’yi abartanlar fena hüsrana uğrayacak. Loki’yi severim ama Kaidou’dan güçlü görecek kadar değil. Abartmaya gerek yok.
Luffy - Loki ikilisi yaparım, altada Zoro- Sanji- Jinbei üçlüsü. Bitirim ikili ve Canavar üçlü ^^
Saldırı gücü olarak ragnir ile Kaido’dan güçlü bence; ama Kaido’nun çatıda aldığı hasarı alsa, perte çıkmıştı.Loki’nin ödülü bile ben Luffy’den güçsüzüm diyor. Luffy’nin adamı olacak Loki’yi abartanlar fena hüsrana uğrayacak. Loki’yi severim ama Kaidou’dan güçlü görecek kadar değil. Abartmaya gerek yok.
Ofansifte Kaido'dan iyidir bence de. Herif iki meyveli saldırı gücüyle takılıyor. Ejder meyvesini görmek lazım ama görünen köy kılavuz istemez. Adam meyveyi yer yemez ,2.seviye mühürlü babasını öldürdü. Saldırı gücü muazzam. IM bile kim öldürmüs olabilir diye telaşa girmişti. Savunmasını da göreceğizSaldırı gücü olarak ragnir ile Kaido’dan güçlü bence; ama Kaido’nun çatıda aldığı hasarı alsa, perte çıkmıştı.
Rock vs Harald gördük, Yakın tarihlerde Rick vs Roger and Garp anca yendiler .Loki Haraldı tek yendi genç yaşta bu parametrelere bakınca Loki Kaidodan güçlüLoki’nin ödülü bile ben Luffy’den güçsüzüm diyor. Luffy’nin adamı olacak Loki’yi abartanlar fena hüsrana uğrayacak. Loki’yi severim ama Kaidou’dan güçlü görecek kadar değil. Abartmaya gerek yok.
Geçti bence Kaidou’yu.Kaidou çok güçlü gören biri olarak malesef durum buSeri sonunda geçer ama Kaido'yu. En kötü aynı güçte olurlar. Seride Kaido'dan daha değerli şu an. Herifin harley yazıtlarında rolü var, seçilmiş kisilerden resmen. Onun verdiği güç o seviyeye çıkarır bu karakteri. Tehlikeli karakter.
Onun harici iyi yaratılmış bir karakter Loki. Sevdim yani, tayfaya gelse severek bağrıma basarım. Zoru'yuda direk 3.sıraya itelerim affetmemLuffy - Loki ikilisi yaparım, altada Zoro- Sanji- Jinbei üçlüsü. Bitirim ikili ve Canavar üçlü ^^
Zaten Kaido ölmemiştir son savaşa gelir bak gör![]()
.Yardım edeyimYanlis yazdin abi garp>loki>luffy>kaido>sanji
Önemli önemliBoyutu önemli değil.
Gura Gura + Yami Yami + D. kanı bile o ünvanı veremiyor Karasakal'a ama yine de sen bilirsin hemşoÜnvanı Gura Gura vermiş WB'ye.
değil mi @RedTeroR