Deneyen mi Kaidou?Loki vs Kaido.
![]()
Deneyen mi Kaidou?Loki vs Kaido.
![]()
Ben hala Kaido'nun Loki'yi alabileceğini düşünmüyorum. Şu anda Loki için çizilen imaj çok daha iyi.Deneyen mi Kaidou?

WB'yi çok fazla seven biri değilim ama şu anlattıklarından sonra bana benzediğini farkettim. Sevmeye başladım adamı.En azından Kaido deneyen olur ama Wb ahh ahh deneyememiş bile
-Kaidoya Wanoya çökmüş gidek mi buba?
-Çok kayıp veririz evladım.
-Sen tek git o zaman vsye davet et buba.
-Bubanızı mı kaybetmek istiyorsunuz evladım![]()

Üşengeçlik için fan olacaksan Dragon orada daha iyi seçenek gibi duruyor Wbye korkmuş diyememişler kayıp çok veririz diye yazmışlar işte yoksa Kaido dümdüz yok edermiş WbyiWB'yi çok fazla seven biri değilim ama şu anlattıklarından sonra bana benzediğini farkettim. Sevmeye başladım adamı.
Bundan sonra koyu WB fanıyım, üşengeçlik kazanacak.![]()
Korkmuş lafı ağır oldu aslında gücü yetmezmiş diyelim.Dragon'u süper, über diyorlar ama bir bakmışsın Shamrock çizmiş kestane
Ölünün arkasından konuşuyoruz, gelip vs de atamaz. Gösterildiği kaliteli vs de yok , sadece ünvan var adamda. Ne desek yalan olur. Ünvanlarda boş çünkü. Halkın, gazetenin , hükümetin verdiği ünvanlar. Rogerin 1 tık altıdır işte. Sağ - sol kol dengesi gibi. Xebec seviyesine çıktıysa yeterli babalığa. Xebec diyince aklıma geldi , reis gibisi gelmeyecek beeee . BB fanı olsam kafayı yerdim, babama bak benim eşgale bak diye

Ünvanı Gura Gura vermiş WB'ye.Ünvanlara takılmaya gerek yok. WB nin ne icraatini gördük sanki. En son Garp'tan kaçıyordu fb de. WB iyidir hoştur severim babalığı da şu an okuduğum gençlerin döneminin altında ezilip kalacaklar zaten. WB yi geçen kaç kişi çıkar bu gençlerden onu tartışalım benceÖlünün arkasından konuşuyoruz, gelip vs de atamaz. Gösterildiği kaliteli vs de yok , sadece ünvan var adamda. Ne desek yalan olur. Ünvanlarda boş çünkü. Halkın, gazetenin , hükümetin verdiği ünvanlar.
Gözlerimle gördüğüm şekilde Gura Gura verse inanırım. Adamın güzel bir vs sini göremedik vallahi. Laf - söz sadece. Gücünü de İki Kral diye Rogerle resmedilmesinden felan çıkarıyorum yani. Rogerden kesin güçsüz de gözümde. Gençliğinde de en güçlü Yonkou olduğu kesin gözümde( en fazla ada bundaydı) gerisi fasa fiso. Rogerin dengi olamaz, herifler hobi olarak kutsal sovalye dövüp postalıyormus eve. Kaptanları Xebec'i Garp ile birlikte indirdi felan. Garp bunu dövse şaşırmamÜnvanı Gura Gura vermiş WB'ye.

Güzel vs de çizmemiş gücünü anlayalım. Lafla sözle dedikoduyla herife değer biçiyoruz sayesinde
Yaşlı halini zaten kaale almıyorum alana da hayret ediyorum. Herif eski gücünde değildi yardımcı kaptanı Marco söylüyordu zaten. Yaşlı hali dövse dövse diğer itibar suikasti yapılan Big Mom'u döverdi. Kaido- Shanks ağır gelirdi yaşlı Wb me.