Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 55 50.5%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 14 12.8%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 21 19.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 9 8.3%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 10 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    109
Aynen aynen, rastgele hareketlerinden anlam çıkarıp Oda'yı ve Nika'yı savunmaya çalışmış. Ama videonun bununla hiçbir ilgisi yok. Uydurmuş...

Sinsikurt'da Racır'ın gülüşü falan demiş. Yapmayın arkadaşlar :p
Nika sonradan uydurulmuş olsa bile güneş tanrısı Skypiea'dan beri vardı.Nika güneş tanrısının ismi sadece bu kadar.İnatla anlamamaya çalışan kişiler var mı ya.

Nika Skypeia arcinda bir rituel esnasinda ilk defa gunes tanrisi olarak bahsedildi sonra balik adam arcinda, amazon lily arcinda hep gorduk Nika yeni bir sey degil hep vardi. Sadece Nika adi sonradan eklendi biz hep gunes tanrisi olarak biliyorduk hatirlarsaniz amazon lily kisminda Luffy fatihin hakisini saldiktan direkt gunes cizilmisti bunlar hep foreshadowing. Cogu ortak gorus Nika’nin yunan tanrisi Nike’den geldigini soyluyor ki ben de buna inaniyorum Nike yunancada fatih, fethetmek anlamlarina da geliyor. Bazi yerlerde Hz. Isa tasvirinde de yazdigini soyluyor ama Oda’nin boyle bir sey yapacagini dusunmuyorum. Fark ettiyseniz gunes tanrisinin sevildigi sayildigi yerler genellikle zulum gormus belli bir sistemden ayristirilmis topluluklar oluyor balik adamlar, elbaf devleri, amazon lily halki vesaire.
Ha konudan bagimsiz Luffy bu tanima uyuyor mu bilmiyorum guc konusunda Enel daha uygundu kisilik konusunda Fisher Tiger daha uygundu. Meyve 800 yildir Im ve bes kadimden kacmis, meyvenin adi degistirilmis paramecia yapilmis, gecmis tarihi silinmis meyve boylece kendini saklamis ne hikmetse kaderin evladi denilen Shanks meyveyi buluyor bizim Luffy de aciktim diye bunu yiyor. Shanks bence Luffy’den daha onemli bir konumda adam seriye yon veriyor istedigi sekilde parmaklarinda oynatiyor

Şu görsele bir daha baktım da can sıkıntısına hepsini bi numaralandırıp tek tek yazayım istedim.

1- Bizim Eleman Çapsız Luffy. Nam-ı değer NİKA
2- Buna direkt Loki demiştik o çıkmadı ırk olarak ise Antik Dev yani Loki'nin ırkı...
3- Emeth. Şuan paslandı gitti. O zamana kadar bir power up alırsa Franky olması bekleniyor. Ama hiç olmayadabilir.
4- Bunlar Balık adamlar
5- Bu hayvanlardan 2 tane var eğer Sulonglar ve Mink'leri ayrı ayrı göstermediyse, bu direkt Mink'leri gösterir.
6- Deniz kızı prenses.
7- Bunlar Dresrosa'da gördüğümüz atom karıncalar :D
8- İşte bu. 5 numarada bahsettiğim şey Sulong ise bunlar Mink oluyor. Ama belki de Ragnir çıkabilir?? Sincap gibi...
9- Bildiğimiz düz devler
10- İşte özel kısım. Skypia halkı veya ayda bulunanlar... Bunu görünce heyecanlandım çünkü ENEL de olabilir mi acaba diyerek. Malumunuz üzre kendisi artık her bilgiye hakim ve o da gök insanı. Ay insanı hatta çıkarsa şaşırmam son savaşta...

Geri kalanı zaten yazdım üzerlerine Wano belli zaten, Filo belli altta ve İMU tarafında ise 5 kişi görünüyor Groseiler büyük ihtimalle.

Şimdi sağ tarafta NUH GEMİSİ var zaten altında hayvanlar filan bariz o. Onu tekrar görmeyeceğizdir diye düşünüyorum.
Dev yılan için herkes şimdi Dragon teorileri yapıyor. Ama hiç kimsede çıkmayabilirde. İlla çıkacak diye bir durumda yok.
Ay insanları enerji taşıyorlar teknolojilerine ve orada yıldırım atan bir MAXİM görüyoruz. Birebir MAXİM o kesinlikle...
Bu durumda ENEL'in tekrar inmesi ihtimali düşünmesi bile heyecan veriyor bana açıkcası.
Orada ki Kral taçlı kişi kim bilemedim ama o IMU olsa veya onun soyundan birisi... Sonrasında ki yeni IMU yani yeni kral bir meyve yemiş olma olasılığı yüksek. IMU galiba sadece Joyboy ile kapışan kişi ondan önce ki kral şuan ki IMU olmayabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık