Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 51 50.0%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 14 13.7%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 20 19.6%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 8 7.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 9 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    102
Egghead'de boşyıl araştıran Vegapunk ve eskiden köle olmuş kuma.Kölelerin ve Elbafların bildiği bişey Nika.Wano öncesi onu sadece güneş tanrısı olarak biliyorduk.Güneş tanrısı Skypiea'dan beri var.Hatta Küçük bahçeden beri var desek daha doğru olur.Sonradan eklenmiş olsa bile güneş,şafak , özgürlük gibi kavramlardan oluşturulmuştur.
Bildiğimiz anlamda Nika'yı Wano'dan sonra öğrendik. Tüm seride öyle öğrenmiş gibi, çünkü öncesinde bu anlamda bir bahsetme yok :oleyo2: :p

Şaka bi yana WB için dünyanın en güçlü insanı denmişti.İnsanlar arasında en güçlü WB diyebiliriz.Acıya dayanıklılık zirve zaten ona süphe yok.
dünyanın en güçlü insanı denmemişti.Dünyanın en güçlü adamı denmişti.Bütün ırklar ver türler dahil, en güçlü "erkek" beyazsakal.En güçlü kadın da bigmom büyük ihtimalle.

Bildiğimiz anlamda Nika'yı Wano'dan sonra öğrendik. Tüm seride öyle öğrenmiş gibi, çünkü öncesinde bu anlamda bir bahsetme yok :oleyo2: :p
1.bölümdeki Roger'ın gülümsemesindeki efeckt Nica anlamında kullanıldı.Tekrar ediyorum sonradan eklenmiş olsa bile serideki özgürlük kavramından uyarlanarak eklendi.Nika isminden önce güneş tanrısı olarak biliyorduk diyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık