Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 30 52.6%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 6 10.5%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 11 19.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 5 8.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 5 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Bomboş bölüm bekliyordum ama çocukların ebeveynleriyle yaşadıkları duygusal anlar çok fazla geçti bana Oda'nın eline kalemine sağlık gerçekten. Sommers tarihin en sevilmeyenleri listesine çok hızlı girdi herifi gördüğüm her an binbir küfür savruluyor ağzımdan, paçalarından akıyor kötülük bu herif bu ark gebermezse içim soğumayacak. Loki de bildiğin One Punch Man'deki Rover'a benzemiş. Zaten ekstra büyük bir devdi şimdi bu hali bilemedim Oda ne planlıyor. Haftaya ara olması kötü.

Kötüyü bu kadar karikatürize göstermek onlarla bağ kurmamızı imkansızlaştırıyor. Çocuklar ölecek diye orgazm olan bir karakter ne kattı hikayeye ne kaldı onunla alakalı aklımızda. Dümdüz çocuklar ölecek yazık oldu görev başarısız dese düz bir tonda diyeceğim ki evet ulan bu karakter insanlara görev gözüyle bakan yozlaşmış bir üstün insancı ama şimdi dümdüz güçlü bir karikatür 2 boyutlu karakter oldu 2 3 haftaya adını cismini bile unutacağım 150 yıldır şu seriyi yazıp tutan döngüleri sürekli farklı etmenlerle tekrarlayan bir yazarın doffy gibi kaybederken bile biraz biraz hak verdiğimiz karakterlerden buralara gelmesi üzücü değil hayal kırıklığı artık oh evet ebeveynleri ile birlikte atlıyorlar ımmh yeah motivasyon ne burada şimdi neye dayanarak bunu yapıyor ULAN AMACI NE BU KADAR BÜYÜK BİR KRILMA ANINDA BÖYLE OLMASININ. Bunun yenilmesi bize ne gibi bir haz veya hayal kırıklığı yaratacak spandam vardı buna benzer o rütbe hırsıyla yapıyordu dümdüz salaktı adamlarıda farkındaydı ve hem onlar hem hükümet için bir piyondu bu karakter daha ne kadar yükselecek Allah mı olacak zaten dünyanın zirvesine 2 adım var ve o iki adımda da ölümsüz karakterler var yani imkansız çıkman o cam duvarı delmen

Şu sahnenin ağırlığının 3te 1 i yok yalnız şuan ki bölümün hiç bir sayfasında.... Bu arkadaşı da son savaşa bekliyoruz Maxim ile...
SkyPiea küçültülmüş One Piece...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık