Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1174: Dünyanın En Güçlüleri

Bölüm nasıldı?

• Çok iyi

Kullanılan: 30 52.6%
  • İyi sayılır

Kullanılan: 6 10.5%
  • Okudum geçtim

Kullanılan: 11 19.3%
  • Sadece resimlere baktım

Kullanılan: 5 8.8%
  • Okumaya değmez

Kullanılan: 5 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
Çocukların aileleri ile olan kısım güzeldi. Açıkçası Loki'nin batı tarzı dragon yapılması güzel olmuş ama o panel kimse kusura bakmasın çöptü. Doğal olarak gözleri ile dalga geçenleri gördüm. Orada kesin bir çizim hatası var. Ve g5 luffy elbisesi wano ya göre çizilmiş diyorlar. Ayrıca Loki'nin yüzü hariç vücudunun hiç bir kısmının detayları belli olmuyor. Arka planda aynı şekilde. Cidden Murata'ya yüklü para versinler. Oda sadece taslak çizsin mangayı one punch mangakası çizsin.

Şuraya Berserk Dragonu da ekleyelim de silüetten bozma dragon çiziminden bozulan göz zevkimiz düzelsin.
Aga Muira serisini bitiremeden öldü aynısı Odayadamı olsun, eğer Loki tayfaya katılacaksa böyle kolay bir çizim bence daha iyi. Hem oradaki açı biraz garip bir sonraki bölümde daha iyi çizer, ilk çizdiğinde one piece karakterleri nasıldı buda zamanla oturacak acele etmeyelim. Bence ejder gayet karizma olmuş ve karikatürik olmasıda tam Oda tarzı, zamanla ejder dizaynının oturacağını düşünüyorum ben Saygılarımla. :good:

Sommersin dikenleri yok edilemiyormuş. Ahan Zoro için kesilecek yeni bir şey. Sommers vs Zoro onaylandı. Bu laf boşuna söylenmedi. Zoronun eşsiz gücü geliyor.

Gunkonun oku mu yoksa o kesilmeyen?

En güçlük varlık ibaresi Güneş Tanrısı için kullanıldı deniyor. Hem Luffy hem Loki kendisine Güneş Tanrısı olarak bahsediyor.
Tüm devler şimdi Güneş Tanrısı diyorlar Luffy'ye. Loki bu adamın G5 formunu gördü ve nasıl anlamadı onun Nika olduğunu??? Bu da saçma. Güneş tanrısı nika hakkında o kadar şey bilip o kadar ona özenip araştırıp sonra karşısında görünce anlamayan biri olabilir mi abi... Dorry Broggy zaten direkt Nika diye geldiler Egg Head e görüncede onayladılar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık