Hayır usta.Bu seriden sadece ben mi keyif alıyorum?
Bu arada güzel gidiyor, ben de severek okuyorum. Tanrı Vadisi faciası yaşanmasa daha iyi olurdu, ama Xebec gibi kral bir karakter için görmezden geleceğiz.Bu seriden sadece ben mi keyif alıyorum?
Ben de severek takip ediyorum ama burada o kadar negatif yorum görüyorum ki aynı senin gibi düşünmeye başladım.Bu seriden sadece ben mi keyif alıyorum?
Orada gücünü tamamen kullanmayan kişi Harald'dı. O yüzden Harald, Rocks'tan daha güçlüdür. Çünkü o dövüşte Rocks gerçekten Harald'a sinirlenmişti ama Harald sadece Rocks'un bir daha gelmemesi için dövüşüyordu.Xebec vs Harald ciddi değildi. Ben Xebec'in Harald'dan çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
Don chinjao’da h.haki çıktığından beri ele ayağa düştü.Loki gibi bir karakterin gelmesine cok sevincliyim uzun zamandir seride agirligi olan bir yan karakter gelmiyordu belli ki mugiwara tayfasina da katilmayacak cunku o tayfaya da agir gelir. Kendini halkina affettirdikten sonra Elbaf’in basina gecip orayi yonetecek.
Yukardaki arkadasin bahsettigi ragnir (ratakoskr) eger Usopp’u severse onun tarafina gececek gibi duruyor. Elbaf’in Usopp’un powerup alacagi arc olmasi beklenen bir seydi. Isin ozune bakarsak seri guzel ilerliyor hem Gaban bizim Luffy’e kral hakinin farkli bir metodunu ogretecek hem de Loki agirligini koyacak sayet olursa Usopp da powerup alacak.
En uzucu tarafi da ise kral haki de ele ayaga dustu be kardesim yururken ayagimiz tasa carpsa o da kral haki salacak gibi duruyor
Niye herkes Chinjao'yu küçük görüyor anlmıyorum.Chinjao'nun kaderi Ace gibi oldu.Tam potansiyelini bulamadan itibarı yok edildi.Don chinjao’da h.haki çıktığından beri ele ayağa düştü.
Yaş faktörü de var ama garp, reyleigh, gaban, wb gibi yaşlıları görünce çok zayıf kaldı.Niye herkes Chinjao'yu küçük görüyor anlmıyorum.Chinjao'nun kaderi Ace gibi oldu.Tam potansiyelini bulamadan itibarı yok edildi.
Unutmustum onu bakDon chinjao’da h.haki çıktığından beri ele ayağa düştü.