Loki lavuğu fena güçlü çıktı. Bu kadar beklemiyordum… Bir an şaşkınlıktan Şöyle olduk anasını satayım…
Devler, çokbilmiş adasında Emet'in saldığı Joyboy hakisini Shanks'ın hakisi ile karşılaştırıyorlardı. Eşit mi veya Shanks'ınki daha mı güçlüydü diye...Shanks'ın Loki'yi yenebilmiş olması saçmalık.
Fakayim diye bağırıyor resmen.
He ya ama düşüncesi güzeldiFakayim diye bağırıyor resmen.
Xebec hiçbir zaman Harald'ı öldürmeye çalışmadı, Harald bunu öldürmeye çalışırken bile adamla konuşmaya,hükümetin bunu kandırdığını anlatmaya çalışıyordu adam. Zaten dövüşülen kişilerin seviyelerinden de bellidir. Bir taraf Roger ile Garp'ı yeniyordu neredeyse. Roger +Garp>Loki+Gaban+Shanks'tır. Bunu tartışmayız bile galiba. Shanks o zamanlar meyvesiz tiç'ten bile ayar yemiş.Xebec vs Harald ciddi değildi. Ben Xebec'in Harald'dan çok daha güçlü olduğunu düşünüyorum.
İmu+Xebec vs Garp-Roger oldu.Xebec hiçbir zaman Harald'ı öldürmeye çalışmadı, Harald bunu öldürmeye çalışırken bile adamla konuşmaya,hükümetin bunu kandırdığını anlatmaya çalışıyordu adam. Zaten dövüşülen kişilerin seviyelerinden de bellidir. Bir taraf Roger ile Garp'ı yeniyordu neredeyse. Roger +Garp>Loki+Gaban+Shanks'tır. Bunu tartışmayız bile galiba. Shanks o zamanlar meyvesiz tiç'ten bile ayar yemiş.
Bu videodaki yorumlarda dediği gibi; Oda'nın olduğu derinliğe, biz paçamızı sıyırmadan girerizLoki kendi flashbackinde kendini neden silüet olarak anlatır ki? Biz de deriniz mesajı mı vermeye çalışıyor acaba?

İmu adamı güçlendirdi. Tıpkı Harald'ın mühür sayesinde güçlendiği gibi. Aralarındaki fark ise birisi zirvelerine girmeye başlamış Roger+Garp ile dövüştü. Diğeri ise zaten Roger ya da Garp'ın yanında esamesi okunmayacak Gaban,24 yaşında meyvesiz tiçe kaybetmiş ya da ayar yemiş Shanks ve yeni meyve yemiş loki. Öncesinde bir tutulmalarına katılmazdım ama pek de bir şey demezdim.Şu bölümlerle birlikte Xebec ile Harald'ın denk olmasının imkanı kalmadı gibi geliyor bana.İmu+Xebec vs Garp-Roger oldu.