Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170 Spoiler Yorumları

Demir robot joyboy hakisini saldığında gorosei dönüşümü iptal olmuştu. luffy o gücü açığa çıkartırsa elbafta dönüşüm geçirenler normale döner mi?

Yani çok daha güçlü olduğunu düşünmüyorum ama daha güçlü olabilir. Pek veri yok gibi bu noktada. Harald'ın başka feati yok çünkü.
Bence Xebec-harald, Kaido-Zoro gibi. Devrelin hala çok güçsüz olduğunu düşünüyorum. En güçlü denilen Loki bile ancak 2 tane efsanevi meyve ile bu güce gelmiş. Ona rağmen Shanks bunu dövmüş :S

Bence Xebec-harald, Kaido-Zoro gibi. Devrelin hala çok güçsüz olduğunu düşünüyorum. En güçlü denilen Loki bile ancak 2 tane efsanevi meyve ile bu güce gelmiş. Ona rağmen Shanks bunu dövmüş :S
Burada Shanks'ın da zirve gücü belirsiz ama. (Nasıl saf dışı bıraktığı da belirsiz de, hadi onu geçiyorum.) Yani Shanks da çok güçlü olabilir. Ayrıca daha ne kadar güçlü olsun Loki?

O olay farklı çıkabilir. Jarul’u loki yaraladı dediler yalan. harald’ı öldürdü dediler teknik olarak doğrunama özünde katil değil o da yalan. Zincirleme olayıda kim bilir nasıl oldu. Şu haliyle loki shanks’tan üstün.

Loki, G5 Luffy ile kapisan Kaido kadar güçlü değildir, ama o potansiyelde biri. Kaido için yaşayan en güçlü yaratik boşuna denmedi. Loki, güçlü ama ben amiral seviyesinde olduğunu düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık