Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1168 Spoiler Yorumları

Harald Xebec'e yardım etseydi.Asla hükümetin üyesi olamayacaktı ve en kötü korsana yardım ettiği için istediği insanlar harald'ın kendilerini ihanet ettiğini düşünecek ve asla dost olmayacaktı.Bu da Harald'ın insanlarla olan barışını yok edecekti.Şunu tekrar diyin.Bende Harald'dan nefret ediyorum.Xebec'e katılmamanı anlarım da direk hükümetin üstlerine yalvarmak nedir ya.Hükümet seni 9 yıl boyunca oyaladı.Ohara'daki olayları duymuşsundur.Senin Dragon ile çalışman daha iyi olurdu.Hem Dragon'un davası hızlanırdı.Bu sayede Devrim Ordusu davasında zafer elde ederdi.Sende kutsal ejderlerin olmadığı yeni Dünya Hükümetine üye olup Dragon gibi barış sağlardın.

Flashback'te anlatılanların ne kadarı şu anda Loki'nin ağzından bizimkilere aktarılıyor onu merak ediyorum. Luffy şu an God Valley'i öğrendi mi mesela? Loki de olay esnasında adada değildi, tanıklık etmeden anlatamaz.

Shanks'ın bilgi toplamak için aralarında olduğu kesinleşti. İşini gördü kaçtı reis şaşırtmadı. Hala hain bekleyenler vardı da adam mühürü alacakken sırra kadem basmış, Tanrı şovalyesi olacakken. Gitmiş Yonkou olmuş. Var mı daha kral hareket ? :a: Imu kalk büyüğün geldi :oleyo2:

İnşallah şu anki spoiler bölümün sadece bir kısmıdır veya tüm olay buysa bile umarım flashback burada bitmez. Yoksa Oda flashback'e bile cliffhanger koymuş olacak! Zaten serinin sonuna geliyoruz. Geçmiş olayları bari tam olarak öğrenelim...

Harald konusuna gelirsek. Yani Harald her şeye tamam dedi ama halkının barışçıl yaşamasını istediğinden imu'nun ordu kurma işine karşı çıktı. İmu da Xebec gibi bunu dönüştürmeye başladı. Kontrolünü kaybetmeden önce askerlerine kendini öldürmelerini istedi. Ama tuhaf olan dönüşen harald'ı kim nasıl durdurabilir ki? Loki'nin güçlü olduğunu düşünsem de o kadar güçlü olduğunu sanmıyorum. Loki ve şu kafasına kılıç saplanan dede dışındaki tüm askerler nasıl öldü? Harald ilk kontrülü kaybedip askerleri öldürdü sonra tam lokiyi öldürecekken kontrolünü kazanıp kendini mi öldürdü? Ama ölümsüzlük aldıktan sonra bu mümkün mü? Umarım şu olayı düzgün açıklayıp bitirirsin lanet flashback'i...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık