Bu harald base roxa karşı eşit gidiyordu yakındı baya şimdi rejenasyon yeteneği ile roxdan bile güçlü olmalı nası kaybettircek yazar bakalım?

Xebec en kötü ihtimalle fiziksel güç kazanmıştır da, onun maruz kaldığı teknikle bu mühür aynı mı? Kesin mi yani bu bilgi?Xebec güç kazanmadı diyenler patlamış gibi duruyor.![]()
Aynı değil de İmu'nun güç bahsettiği netleşti artık iyice. Dimi Reverside de niye güç bahsetmesin ki güç bahsettiği söylendi yine Devlere uygulandığı sıra.Xebec en kötü ihtimalle fiziksel güç kazanmıştır da, onun maruz kaldığı teknikle bu mühür aynı mı? Kesin mi yani bu bilgi?
Ben zaten gücünün arttığı konusunda hemfikirim.Aynı değil de İmu'nun güç bahsettiği netleşti artık iyice. Dimi Reverside de niye güç bahsetmesin ki güç bahsettiği söylendi yine Devlere uygulandığı sıra.
Aslında açıklaması basit: Harald, Elbaf dışında başka bir ülkeyi düşünmüyor ki başı çeken ordunun devlerden oluşmasına da bu yüzden ses çıkarmıyor- tav.Harald okul açıyor. Çocuklara savaşmayı kötülüyor ve yasaklıyor. Aynı şekil devlere de. Dünya hükümetine sırf önceden devlerin yaptığı yağmalar yüzünden oluşan nefreti bitirmek için girmek istiyor.(Bu kısım aotdaki duvarın kralına benziyor ve evet aptalca) Şimdi imu ordu kuracaksın ve tüm halkını savaşçı yapıp benim adıma dünya da savaşıp insan öldüreceksin diyor. Yani Harald'ın şu ana kadar savunduğu tüm her şeye ters bir şey. Tabi dediğin gibi tam olarak söylenmiyor ama en mantıklısı bu. Ama Oda dan mantık beklemeyi bıraktım ne dersem o diye geziyor artık.