Ya bu Hancockun bildiği kulaktan dolma bir bilgi asıl olan onun zavallı bir köle olması sanki bunu tiger itiraf etmişti gibi hatırlıyorum.

Ya bu Hancockun bildiği kulaktan dolma bir bilgi asıl olan onun zavallı bir köle olması sanki bunu tiger itiraf etmişti gibi hatırlıyorum.

Tiger'ın köle olduğunu bilen yok. Kutsal Toprak'a öyle elini kolunu sallayarak giremeyeceğine göre, geriye kalan tek ihtimal tırmanmış olması oluyor. O yüzden böyle bir efsane çıkmış ortaya.Ya bu Hancockun bildiği kulaktan dolma bir bilgi asıl olan onun zavallı bir köle olması sanki bunu tiger itiraf etmişti gibi hatırlıyorum.![]()
Doğu Maviden olma amacı gomu gomu'yu çaldıktan sonra bir süre gözlerden uzaklaşmaktır herhalde. Yoksa hükümet Gorosei'leri, Tanrı Şövalyelerini falan görevlendirir geri almak için. Kimsenin aklına gelmez orada oldukları, ne de olsa Barış denizi diye geçiyor. Düşük seviyeli korsanların mekanı...Shanks iyi kafalamış bunları, istediği bilgiyi edinince de tekmeyi koymuştur; Nika mevzusuna da değinilir zaten ama Doğu Mavi'ye yolculuk yapma amacını da açıklar umarım.
Loki yakmış geçmiş köyü ama Ida için yok ettiğini söylemez tabiki, o yüzden dışlanacaktır. Loki baya çılgın çıkacak, Shamrock'ın işi zor.
Şu işaret mevzusunun JoyBoy tarafındaki karşılığı da "X" Nakama işareti olacak sanırım. Şövalyelerdeki işaret neyse de bizimkiler Luffy'nin posterindeki işareti görürse dünyayı yakarlar.
Bizimkilerin döveceği 13 kişi çıktı bakalım piyasaya. Loki, Yamato ve Vivi ile bizim ekip tam eşleşir.
Shanksın planının ne olduğunu pek anlayamamız normal çünkü muhtemelen eeichiro oda da bilmiyorShanks'in nasıl bir planı olduğu cidden anlaşılmıyor. Başta kolunu kaybetmesi için Luffy'ye denizlerin zorluğunu göstermeyi amaçladı dedik sonrasında Shamrock'tan ayırt edebilmesi için dedik şimdi de kolundaki damga yüzünden diyoruz. Büyük ihtimalle dediğin gibi bir karşılaşma yaşandı
Tüm seri boyunca hükümet böyle işledi zaten. Gorosei ve Imu az akıllı olsalardı Doğu Denizinde lastikten bir çocuğun ortalığı birbirine kattığını duydukları anda peşine doğru düzgün birisini takarlardı. Yılanın başını büyümeden kesmeleri gerektiğini anlayamıyorlar herhalde.