Roger'ın son adada ne bulduğu belli değil. Shanks Roger raftelden geldikten sonra bir soru sorduğunda ona ağlayarak sarılıyor. Belki de kendi kaderindeki olayı duyunca üzülüyor. Çünkü Roger infaz edildiğinde bile ağlamadı.Bence asıl sorulması gereken soru, Shanks'ın aslında bir Figarland olduğunu nasıl öğrendiği ve kendini Kutsal Toprak'a kabul ettirdiği. Shamrock'u bir yerde görünce kendisine benzediğini falan mı fark etti acaba?
Roger söylemiş olabilirBence asıl sorulması gereken soru, Shanks'ın aslında bir Figarland olduğunu nasıl öğrendiği ve kendini Kutsal Toprak'a kabul ettirdiği. Shamrock'u bir yerde görünce kendisine benzediğini falan mı fark etti acaba?
Ben de geçen bunu sormuştum bu olay nasıl oldu hayırdır yani shanks Müge anlıya mı çıktı anamı babamı arıyorum diyeBence asıl sorulması gereken soru, Shanks'ın aslında bir Figarland olduğunu nasıl öğrendiği ve kendini Kutsal Toprak'a kabul ettirdiği. Shamrock'u bir yerde görünce kendisine benzediğini falan mı fark etti acaba?
Muhtemelen İda'da aynı görevdeydi. Meyvenin yerini Elbaf'da arıyordu. Sürekli denizcilerle takılıyorum demiş. Burada meyvenin yerini aradığını ve meyveyi bulunca denizcilerin çalması için yardım ettiğini düşünebiliriz. Shanks'da sonradan taşıma halinde olduğunu öğrenip çalmıştır.Peki kimse neden haraldın daha önce shanksı gördüğünden bahsetmiyor.Hatta shanks üstüne bir de rol kesiyor hayır görmedin diye.Shanks belki de kutsal şövalye olup nika meyvesinin yerini bulmayı amaçlıyordu.Harald muhtemelen shanksı elbafta gördü çünkü shanks nika meyvesini elbafta aramış olabilir neden elbafta aradı meyveyi diye soracak olursak aynı şekilde xebec de aradığı meyvenin elbafta olduğunu söylüyordu bu meyvenin nika meyvesi olduğunu düşünürsek shanks da bu bilgiyi öğrenmiş ve meyvenin peşine düşmüştü.Yanlış bilmiyorsam shanks mary geoside şuan 24 yaşında 1 sene fln orada takılsa öğrense meyvenin yerini 1 sene daha sonra zaten 26 yaşında bu yaşta ise shanks meyveyi dünya hükümetinden çalıyor diye biliyorum yani zamanlama da uyuyor gibi buna siz ne diyorsunuz?
Shanksla sanjinin hikayesi çok benziyor zaten ve ikiside ateş kullanıcısı, acaba Sanji ikinci Shanksmı?Garling fark etmiştir bence. Judge de Sanjiyi fark etmişti. Shamrocka bakıp aa kayıp olanı bulduk demiştir. Marijeoise götürmek için Rogerden sonrasını beklemiştir.

Aynen bu konu bizim forumda çoktan çözülmüştü. Zaten Fisher Tiger da bu hikayeyi pek sevmemişti. Ve bir yerde ağlayarak ben de orada köleydim dediği yeri hatırlıyorum.Bu konu daha önce forumda tartışılmıştı. Tiger'ın köle olduğu ortaya çıktığında Kızıl Hat'a tırmanma hikayesinin yalan olduğu belliydi. Aklını yitirmediyse kaçtıktan sonra geri dönmesi manasız. O zaman da bunu demiştim, ama karşı çıkanlar olmuştu.